Barion Pixel

SOLID EDGE szálanyag kalkulátor

Egyesével rajzolja le a tartószerkezeti elemeket? Külön számolja ki, hogy egy szálanyag típusban mennyi alkatrész fér el, illetve, hogy mennyi hulladékanyag keletkezik?

Ezek a folyamatok amellett, hogy időigényesek, rengeteg hibázási lehetőséget rejtenek, melyek kockázatát érdemes minimálisra csökkenteni, hogy megvédjük gazdasági érdekeinket.

Ezekre a gyakran felmerülő igényekre kézenfekvő megoldást nyújt a Szálanyag Kalkulátor.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Ne egyesével készítsen vágási rajzokat!

Többnyire a tartószerkezeti elemeket a mérnökök egyesével rajzolják le, viszont a Szálanyag Kalkulátorral egy lépésben létrehozható a vágási rajz.

- Hirdetés -

Ne számoljon a kalkulátor helyett!

Nem kell külön kiszámolni, hogy egy szálanyag típusban mennyi alkatrész fér el, a kalkulátor elvégzi a számítást.

Optimalizálja az anyagfelhasználást!

Nem szükséges kiszámolni a szálanyag hasznos tartalmát, illetve a hulladékanyagot sem, mert a kalkulátor megteszi helyettünk. Sőt, több ugyanolyan szerkezet esetén nem csak felszorozza a mennyiségeket, hanem a nem felhasznált szálanyagokat is képes hasznosítani, ezzel is csökkentve a hulladékanyag mennyiségét.

Bonyolultabb szerkezet nem egyenlő a bonyolultabb dokumentációval!

A Szálanyag Kalkulátornak hála egy összetett szerkezet esetében is egyszerűen meg tudjuk mondani, a rendelési mennyiséget szálanyag típusonként.

A Szálanyag Kalkulátor egy olyan szoftver kiegészítő, amely segítségével könnyedén kalkulálható az alapanyag igény, amikor tartószerkezetekkel dolgozunk. A kalkulátor segítségével a projektekre fordított időt jelentősen csökkenthetjük, miközben több típusú és hosszúságú szálanyagból álló szerkezeteket is egyszerűen tudunk dokumentálni.

Sőt, az adatokat részletesen le lehet kérni, tehát pontosan láthatjuk, hogy melyik szálba melyik alkatrész illeszthető be. Egy lépésben exportálhatjuk egy Excel dokumentumba, amelyet könnyen továbbíthatunk a beszerzés felé.

A kalkulátor nem csak a tervezést segíti, hanem a vágási rajzok elkészítését is, ami az alkatrész darabszámtól függetlenül- egy gombnyomással történik, és pillanatok alatt legenerálódnak. A vágási rajzok tartalmazzák az alkatrészek kiindulási szálanyagon lévő grafikus orientációját, illetve a hozzá tartozó darabjegyzéket is.

A gyors és automatizált vágási rajzok generálása révén nem csak időt takaríthat meg, hanem biztosíthatja a hulladékmentes és precíz gyártást.

graphIT

- Hirdetés -

NEW technology