Barion Pixel

Szabad utat enged a felhasználói kreativitásnak a SAP innovációja

A vállalati alkalmazások és üzleti mesterséges intelligencia terén vezető SAP új GenAI-innovációkat jelentett be a floridai Orlandóban rendezett legutóbbi konferenciáján, valamint új partnerséget kötött azzal a céllal, hogy a vállalati felhőportfólióba beépítse a Business AI-t, amiből „a legjobbat hozhatja ki ügyfeleinek” – közölte az ERP TODAY online magazin.

A félévszázados múlttal büszkélkedő SAP a pénzügyek, a beszerzés, a HR, az ellátási lánc és az ügyfélélmény terén átfogó, üzletileg kritikus műveletek gondozására kínál megoldást. Az újonnan bejelentett partnerség – az SAP ígérete szerint – olyan lehetőséget biztosít a felhasználók számára, amellyel egyszerre növelhetik eredményességüket és javíthatják kreatív problémamegoldó-képességüket.

Az SAP és a Google Cloud kibővíti partnerségét az üzleti AI használatával, hogy segítse a vállalatokat az ellátási lánc kockázatainak megbízhatóbb prognosztizálásában, minimalizálva ezzel a fennakadásokat és fenntartva az optimális készletet. A vállalatok a Joule-t és az SAP Integrated Business Planning for Supply Chain-t integrálják a Google Cloud Gemini modellek AI asszisztensével és a Google Cloud Cortex Framework adatalapjával.  Emellett az SAP a Meta Llama 3-at is felhasználja majd a szkriptek létrehozásához.  Végezetül az SAP és az NVIDIA Corporation termékközi partnerséget kezdeményez a legmodernebb technológiák vállalati működésbe ágyazásának érdekében. Az említett konferencián az SAP azt is megosztotta, hogy integrálni fogja a Joule-t a Microsoft Copilotba.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az SAP szerint a partnerség „kivételes értéke” a kétirányú integrációban rejlik, azaz egy felhasználó a Microsoft Copilotban a Joule képességeit használhatja, ami fordítva is igaz.

„A Sapphire 2024-ben bejelentett üzleti AI-innovációi újradefiniálják a vállalkozások működését”, vélekedik Christian Klein, az SAP vezérigazgatója. „A szóban forgó AI bejelentéseket és partnerségeket azon céljaink szem előtt tartásával határoztuk meg, hogy olyan forradalmi technológiát biztosítsunk, amely valós eredményeket ígér, és segít ügyfeleinknek felszabadítani az alkotó szellemet, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeresek legyenek napjaink gyorsan változó üzleti környezetében”, zárta gondolatait a vezető.

- Hirdetés -

Vörös István, NEW technology

- Hirdetés -

NEW technology