Barion Pixel

- Hirdetés -

Tetőtől talpig profi ruházat

Megjelent a MEWA új munkavédelmi katalógusa

Szeptember 1-jén megjelent a MEWA új munkavédelmi termékeket tartalmazó katalógusa. A gyűjteményben mind a dolgozók, mind a döntéshozók az üzemben és a műhelyekben szükséges munkavédelmi cikkek teljes tárházát megtalálják – a védőfelszerelésektől a funkcionális ruházaton keresztül a bőrvédelmi termékekig.

A választék hatalmas, több mint 1.300 terméket tartalmaz átláthatóan csoportosítva, ami megkönnyíti a keresett cikkek kiválasztását. A katalógus öt fejezetre oszlik: munkavédelmi lábbelik; munkavédelmi kesztyűk; ruházat; bőrvédelem és -higiénia; légzés-, szem-, hallás- és fejvédők. Idén újabb neves márkák top termékei is bekerültek a katalógusba, rendelhetők PUMA, ELTEN, BASE és Dickies Workwear termékek is. A kínálatból kiemelkedik az ELTEN cég WellMaxx nevű, innovatív technológiája, amely a munkavédelmi bakancsok kényelmét fokozza. A talpba beépített köztes csillapító réteg jelentősen javítja a lépéskomfortérzést.

- Hirdetés -

Egyszerű kiválasztási és rendelési folyamat
A katalógus termékválasztéka azokat az ágazatokat öleli fel, amelyekben a védelemnek és a biztonságnak fokozott szerepe van, mint például a gépjárműipar, az építési és építőgépészeti ágazat, a fémfeldolgozás vagy a gépgyártás. A keresett cikkek kulcsjellemzők megadásával könnyen megtalálhatók, hiszen például a munkavédelmi cipők márka, biztonsági osztály és árak alapján egyaránt csoportosíthatók. A termékeket természetesen rögtön logózással is – akár nyomtatott, akár hímzett formában – meg lehet rendelni.

Szállítás egész Európába
A MEWA katalógusból rendelhető munkavédelmi cikkei a vállalat bérruházati és üzemi textília-szolgáltatásait egészítik ki. A MEWA magyarországi ügyfelei hamarosan kézhez kapják a katalógust, amely a vállalat honlapján (www.mewa.hu) keresztül is igényelhető. A kiválasztott cikkek online a munkavedelem.mewa.hu oldalon rendelhetők meg. A kiszállítás 72 órát vesz igénybe.

- Hirdetés -

MEWA

- Hirdetés -

NEW technology