Barion Pixel

Új épület sokrétű gyártási lehetőségekkel

A FAULHABER Motors Romania S.R.L bővíti a gyártás helyszínét Zsombolyában

A FAULHABER Group a romániai Zsombolyában található gyártási telephelyének bővítésével jelentős lépést tesz a piaci versenyképességének növelése és a kiváló minőségű termékei iránti növekvő kereslet kielégítése érdekében.

A FAULHABER Motors Romania S.R.L. mintegy 170 alkalmazottal és 2850 négyzetméteres gyártási területtel 2005 óta működik a Temes megyei Zsombolyában, Romániában. A gyártóüzem a FAULHABER Group gyártási hálózatának kulcsfontosságú eleme. Itt olyan fontos szakképzett kézi tevékenységeket végeznek, mint a hajtóműfejek összeszerelése vagy a centírozási folyamatok. A FAULHABER harangarmatúrás motorok tekercseléseit is itt gyártják. Az itt végzett tevékenységek körébe tartozik továbbá a modulok gyártása, valamint az ügyfélspecifikus komplett hajtásrendszerek összeszerelése is.

A FAULHABER szabványoknak megfelelő gyártócsarnok

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A FAULHABER Group versenyképességének hosszú távú biztosítása érdekében a vállalat tovább bővíti ezt a telephelyet. A bővítés egyik fő okát az új projektek áthelyezése jelenti. A bővítés 5000 négyzetmétert fog kitenni, amelyből 3800 négyzetméter lesz gyártási terület. A fennmaradó területet raktározásra és adminisztrációra használják majd.

A szerkezeti tervek szerint az új gyártócsarnok a FAULHABER szabványoknak megfelelően összeszerelt fémszerkezetes épület lesz. Ez a bővítés jelentősen megnöveli a telephely gyártási kapacitását a növekvő igények kielégítése érdekében. A terület növekedése mellett az alkalmazottak száma is jelentősen növekedni fog a telephelyen. Ez az intézkedés új munkahelyeket teremt és fellendíti a helyi gazdaságot a zsombolyai régióban.

- Hirdetés -

Sokrétű gyártási lehetőségek

Az új épület a gyártási lehetőségek széles skáláját kínálja majd. A motorok moduljain kívül a telephelyen motorokat és késztermékeket is gyártanak majd, amelyeket különböző iparágakban, például az orvostudományban, a légiközlekedésben és az automatizálásban használnak. Ezenkívül más termékek gyártása is tervben van, hogy a vállalat meg tudjon felelni az ügyfelek folyamatosan változó igényeinek.

Forrás: FAULHABER

A zsombolyai gyártási telephely bővítése kulcsfontosságú lépés a FAULHABER Group számára, mivel lehetővé teszi a vállalat számára, hogy növelje versenyképességét a piacon, és kielégítse a kiváló minőségű termékek iránti növekvő keresletet. A FAULHABER bízik abban, hogy a bővítés sikeres lesz, és pozitív hatással lesz mind a helyi gazdaságra, mind a munkavállalókra.

FAULHABER

- Hirdetés -

NEW technology