Barion Pixel

- Hirdetés -

Új Rittal belső szerelősín AX szekrényekhez

Kis változtatással jelentős eredmények érhetőek el: a vezérlő- és kapcsoló berendezés gyártók mindennapi munkájában gyakran kis változtatásoknak jelentős szerepe lehet.

Ezt a Rittal az AX kompakt szekrényrendszerének új belső szerelősínjével ismét bebizonyítja.

- Hirdetés -

Nagyobb mozgásteret, több beépítési lehetőséget biztosít a kapcsolószekrények belső kialakításában.

A megnövelt teherbírású rögzítő elem megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni.

- Hirdetés -

A kompakt szekrények belső kialakítása, szerelése nagyon időigényes és bonyolult lehet. Az alkatrészek szerelőlapon kívüli – például oldalfalakon történő – elhelyezéséhez gyakran mechanikai megmunkálásra, például fúrásra van szükség.

Ez nemcsak a szekrény védelmi kategóriáját befolyásolhatja, hanem jelentős szerelési többletmunkával és költséggel is jár. Emellett a szekrényen belül rendelkezésre álló hely gyakran korlátozott, vagy a meglévő felületek nem használhatóak ki optimálisan.

Megoldásként a Rittal egy új, megnövelt teherbírású belső szerelősínt kínál, amely egyszerűen, pontosan és stabilan – fúrás nélkül – felszerelhető.

Ezzel a megerősített sínnel a felhasználási lehetőségek köre jelentősen bővül, köszönhetően az AX szekrények oldalfalain található pozícionáló bütyköknek, amelyek segítségével a sínt illesztés után csavaros kötéssel lehet rögzíteni.

A belső szerelősín még jobban ellenáll a szállítás vagy a gépeken való működés során fellépő rezgéseknek.

Az eredmény: az új belső szerelősínnek köszönhetően az AX kompakt szekrénybe több elektrotechnikai alkatrész szerelhető a szerelőlapon kívül, egyszerűen, gyorsan és nagy stabilitással.

Az egyszerűséghez nagyobb hatékonyság is társul: a fúrt lyukakat nem kell lecsiszolni, festeni, ez időt, fáradtságot és pénzt takarít meg, valamint megelőzi a védelmi kategória meglétével kapcsolatos kételyek felmerülését is. Az olyan tartozékok, mint az ajtóhelyzet kapcsolók, ajtókilincsek, kábeltömlők, sorkapcsok, vagy a szekrényvilágítás közvetlenül a belső szerelősínekre rögzíthetők a szekrény mechanikus megmunkálása nélkül.

Ez azt is jelenti, hogy az amerikai piacra vonatkozó UL megfelelőség garantáltan biztosított.

További előnye, hogy az AX alapkonfigurációs sínnel kombinálva a VX25 szekrényrendszerből származó kiegészítők, például a lyuksoros szerelvények, kábelrögzítő sínek, vagy tartósínek is használhatók a sínek közötti előre meghatározott távolságnak köszönhetően.

www.rittal.hu

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology