Kezdőlap Gépipar A Knorr-Bremse csatlakozott „A minőség hozzáadott érték” kezdeményezéshez

A Knorr-Bremse csatlakozott „A minőség hozzáadott érték” kezdeményezéshez

A Knorr-Bremse csatlakozott „A minőség hozzáadott érték” haszongépjármű kezdeményezéshez. „A minőség hozzáadott érték” egy német kezdeményezés (“Qualität ist Mehrwert”), amely a kiemelkedő autóalkatrész-gyártókat fogja össze a szerviz piac számára. A cél biztosítani a minőség fontosságának fokozott szem előtt tartását a járműjavítások során, és ennek érdekében a kezdeményezés a kiemelkedő minőségű alkatrészek előnyeire hívja fel az alkatrész-kereskedelem, a javítóműhelyek és a gépkocsivezetők figyelmét.

A Knorr-Bremse mint egy hosszútávon gondolkodó és távlatos megközelítést alkalmazó jövőorientált vállalat ideális partner „A minőség hozzáadott érték” kezdeményezés számára. A kezdeményezés valamennyi partnere a kivételes minőségi szabványok pártján áll, és arra törekszik, hogy tudatosítsa a márkafüggetlen szervizekben azokat a lehetséges kockázatokat, amelyek a gyenge minőségű alkatrészekkel való kereskedéssel, illetve azoknak az ügyfeleik járműveibe való beszerelésével járnak. Ugyanakkor még a legjobb alkatrészek sem tudnak pontosan működni, ha nem megfelelően kerülnek beszerelésre. Ezért „A minőség hozzáadott érték” program pártolja a szakmai műhelyekben érvényesülő szakmai hozzáállást és kommunikációt is.

A költségek egyre növekvő terhe a szállítási iparban azt jelenti, hogy a javítást és karbantartást a lehető leggyorsabban és leggazdaságosabban kell végrehajtani, ám nem szabad megengedni, hogy ez bármilyen engedményhez vezessen a járműbiztonság, illetve megbízhatóság terén. Erre reagálva a Knorr-Bremse TruckServices márkája keretében a járműüzemeltetők, szervizek és kereskedők részére bármilyen típusú és korú haszongépjárműhöz kiváló minőségű termékeket és szolgáltatási megoldásokat kínál. Az eredeti berendezések minőségének megfelelő cserealkatrészek, javító-készletek és szolgáltatások – többek között képzés, forró drót, és e-Services keretében – egyaránt részét képezik a széleskörű portfoliónak. Az elmúlt időszak egyik új eleme e téren a moduláris telematikai megoldás: a ProFleet Connect. Ez rendelkezésre áll bármilyen gyártmányú jármű átalakításához, és így hozzáadott értéket jelent különösen a több márkájú flották számára. Ugyanakkor az energiahatékonyság témaköre egyre fontosabbá válik. Miközben kevés az erőforrás, emelkednek az energiaárak, és a klímaváltozási intézkedések egyre szigorúbb követelményeket szabnak, a Knorr-Bremse energiahatékony rendszereket kínál, mint például a tengelykapcsolós kompresszor és az elektronikus légkezelő rendszer.

www.knorr-bremse.hu