Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A cargo-partner új gyűjtőkonténeres megoldásokat kínál Rotterdamon keresztül Ázsiából Nyugat-Európába

Forrás: cargo-partner

A nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szolgáltató bővítette szolgáltatási körét, és heti rendszerességgel új vonalon biztosít gyűjtőkonténeres (angolul: Less than Container Load, rövidítve: LCL)  megoldásokat Kínából és Indiából Rotterdamba, hogy a különböző nyugat-európai desztinációkat kiszolgálja.

Az észak-európai kikötők és raktárak továbbra is nagyon zsúfoltak és szolgáltatási problémákkal küzdenek. Annak érdekében, hogy a cargo-partner leküzdje ezeket a kihívásokat, és rugalmasan tudja kiszolgálni ügyfeleit, bővítette szolgáltatás kínálatát a régióban.

Ázsia kulcsfontosságú kikötőiből, azaz Sanghajból, Sencsenből és Nhava Shevából új LCL szállítási lehetőséget biztosít Nyugat-Európába Rotterdamon keresztül. A fő kikötőkön keresztüli árutovábbításhoz képest az új vonal rugalmasabb tervezést és jelentős időmegtakarítást tesz lehetővé.

- Hirdetés -

„A jelenlegi gazdasági helyzetben számos ügyfelünk kényszerült arra, hogy csökkentése kiadásait, emellett megbízható megoldásokat keressen az Ázsiából érkező import szállítmányokra, különösen az éles verseny által uralt nyugat-európai piacon” – ismertette Felix Miletich, a cargo-partner tengeri gyűjtőkonténeres szállítmányozásáért és vállalati termékfejlesztésért felelős igazgatója. „A Rotterdamon keresztüli LCL megoldásainkkal megbízható alternatívákat nyújtunk a zsúfolt észak-európai kikötőkkel szemben.”

A cargo-partner számos szállítási megoldásainak egyike

Az új rotterdami szervíz egyike a cargo-partner által teljes ellenőrzés alatt álló LCL szolgáltatásoknak, ami megbízható megoldásként rugalmasságot biztosít az ügyfelek számára. A cargo-partner háztól-házig megoldásai kiterjednek a közúti elő- és utófutásra, a vámkezelésre és a vállalat európai raktárhálózatán keresztül nyújtott átfogó logisztikai szolgáltatásokra.

A rotterdami raktárban történő szállítás után a szállítmányozó hetente legalább egyszer fix teherautós kiszállításokat biztosít Európa-szerte. A kézbesítések elsősorban Németországba, Belgiumba, Svédországba, az Egyesült Királyságba, Írországba, Spanyolországba, másodsorban egyéb európai országokba irányul, mint Ausztria, Olaszország, Szlovénia, Szlovákia, Magyarország és Csehország.

Stratégiai fókusz: gyűjtőkonténeres szállítmányozás Nyugat-Európában

Közép- és Kelet-Európa egyik vezető gyűjtőkonténeres szállítmányozójaként a cargo-partner több mint 20 ázsiai és kelet-mediterrán országból üzemeltet saját hetente induló konzolt ljubljanai központjába. A vállalat emellett továbbra is kiszolgálja Németországot az „Adria Express” szolgáltatásával, amely Koper, Fiume és Trieszt érintésével köti össze Ázsiát Európával. A cargo-partner másik bejáratott LCL vonala vasúti összeköttetést teremt Kína és Németország között, amely során az áruk Duisburgba érkeznek, és onnan indulnak a keleti, illetve nyugati irányokba.

A jövőre nézve a logisztikai szolgáltató a nyugat-európai hálózatának megerősítésére helyezte a stratégiai hangsúlyt, és az új rotterdami gyűjtőkonténeres megoldása csak egy kis része a cargo-partner által a régióban kínált légi, tengeri, vasúti, közúti szállítmányozási és raktározási szolgáltatás-portfóliónak.

cargo-partner

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology