Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Ganz: a digitális transzformátorok és intelligens rendszerek térhódítása szükségszerű

A NEWtechtalk podcast legújabb epizódjában a másfél évszázados múlttal büszkélkedő Ganz vállalat születését, fejlődését, jövőképét mutatjuk be, középpontban a transzformátorgyártással, automatizálási megoldásokkal, monitoringgal, digitalizációval és a mesterséges intelligencia megjelenésével az iparágban.

A közelmúltban írtunk magazinunkban arról, hogy grandiózus ünnepléssel köszöntötte az őszt a Ganz Elektrotechnikai osztály megalapításának 145. évfordulója alkalmából a Ganz Transzformátor és Villamosforgógépgyártó Kft.

- Hirdetés -

A nagymúltú vállalatot ma is vezető szereplőként jegyzik a transzformátorok, nagy teljesítményű villamos motorok és generátorok gyártásának, valamint nagyfeszültségű készülékek szervizelésének hazai és nemzetközi piacán. Mindemellett a Ganz a 2022-ben kifejlesztett, Ganz Intelligent Solutions nevet viselő állapotfigyelő rendszere révén az energetikai szektor digitalizációs törekvéseihez, zöld fordulatához és fenntartható működéséhez is hozzájárul

Többek között a transzformátorgyártás múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgetünk a NEWtechtalk aktuális adásának vendégével, a műsorban közreműködik:

Farkas Gábor, a Ganz Intelligent Solutions digitális monitoring rendszer brand menedzsere, aki több mint tíz éve tevékenykedik a vállalatnál és az első pillanattól kezdve műszaki, beszerzési, kereskedelmi és gazdasági oldalról egyaránt támogatta az intelligens monitoring rendszer megvalósítását, ami idén ünnepelte „első születésnapját”.

Vörös István, NEW techonlogy

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology