Barion Pixel

A HMS Networks piacra dobta az Anybus Wireless Bolt II-t, ami az iparcégeket az üzemidő növelésében segíti

Forrás: HMS Network

A HMS Networks bemutatta az Anybus® Wireless Bolt™ II-t, amely egy ipari Wi-Fi 5 hozzáférési pont (AP) és vezeték nélküli elosztórendszer (WDS) kliens. A Wireless Bolt II az elődeihez hasonlóan felhasználóbarát, miközben megnövelt tartósságot, biztonságot és teljesítményt nyújt. Nagyobb sebességével és megnövelt áteresztőképességével kiválóan kiegészíti a Wireless Bolt termékek meglévő választékát, és ideális választásnak számít a nagy adatátviteli sebességet igénylő alkalmazásokhoz.

Az Anybus Wireless Bolt II kiváló választás azon cégek számára, amelyek szeretnék elkerülni a hagyományos kábelezéssel járó magas költségeket és kényelmetlenségeket. Hozzáférési pontként konfigurálható vezeték nélküli hozzáférés biztosítására, lehetővé teszi az adatok hozzáférhetőségét és növeli a kezelő biztonságát. Alternatív megoldásként egy pár Wireless Bolt II használatával vezeték nélküli híd hozható létre olyan ipari Ethernet-hálózatokhoz, mint a PROFINET, a Modbus TCP és az EtherNet/IP, ami a kábelezést helyettesíti a pont-pont és pont-többpont alkalmazásokban egyaránt. Masszív kialakításnak köszönhetően a Wireless Bolt II ezenkívül olyan nehéz környezetben működő iparágak számára is ideális, mint például a gyártás, ahol kulcsfontosságú az üzemidő maximalizálása.

Továbbfejlesztett vezeték nélküli technológia

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Wi-Fi 5 és MIMO antennák használatával az Anybus Wireless Bolt II nagyon gyors és megbízható vezeték nélküli teljesítményt ér el, jobb csatlakoztathatóságot és lecsökkent adatvesztést eredményez.

Speciális biztonság

- Hirdetés -

Az Anybus Wireless Bolt II támogatja a HTTPS és a WPA3 biztonsági protokollokat, így biztonságosabb vezeték nélküli hálózatot biztosít, és védelmet nyújt a jogosulatlan hozzáférés és az adatszivárgás ellen.

Tartós és robusztus

A legzordabb ipari környezetnek is ellenálló Anybus Wireless Bolt II robusztus házzal rendelkezik, ami ütésálló (IK10 és ATEX szabványokhoz készült) és behatolásvédett (IP66 tanúsítvánnyal és IP69K minősítéssel). A Wireless Bolt II széles, -25°C és 65°C közötti hőmérséklet-tartományban képes működni, így beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Egyszerű telepítés és integráció

Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően egyszerű Anybus Wireless Bolt II beállítása és konfigurálása. A jól bevált furatos rögzítéssel a Bolt II biztonságosan felszerelhető a szekrényekre és a berendezésekre anélkül, hogy a vezetékek szabadon futnának, így a telepítés integrált részének tűnik. A Bolt II könnyen integrálható a meglévő rendszerekbe, így az új kábelezés és/vagy infrastruktúra telepítéséhez képest idő és energia takarítható meg.

„Nagyon örülünk, hogy bemutathattuk az Anybus Wireless Bolt II-t az ipari csatlakozási piacnak, mivel biztosak vagyunk abban, hogy segít ügyfeleinknek megoldani a termelés zavarokat okozó törött vagy sérült kábelek visszatérő problémáját – jelentette ki Samuel Holst, a HMS Networks termékmenedzsere. – A Bolt II robusztus és könnyen telepíthető, de ami a legfontosabb, lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy elkerüljék a hagyományos kábelekkel járó költségeket és kellemetlenségeket, és növeljék a rendszer üzemidejét.”

Esettanulmány példák
1. ábra A Wireless Bolt II révén transzparens vezeték nélküli kommunikáció hozható létre a cellák között.
2. ábra A Wireless Bolt II egyszerű vezeték nélküli hozzáférést biztosít a vezérlőszekrényekhez vagy gépekhez

HMS Network

- Hirdetés -

NEW technology