Barion Pixel

- Hirdetés -

A WEROCK bemutatja a robusztus Scoria P160 mobil számítógépet ultragyors csatlakoztathatósággal

Robusztus Android 12 mobil számítógép ultragyors 5G csatlakozási lehetőséggel és világszínvonalú 2D vonalkódolvasóval a legigényesebb alkalmazásokhoz

A WEROCK Technologies GmbH, az ipari számítástechnika innovatív gyártója örömmel jelenti be az új Scoria P160 ipari kézi mobil számítógép bevezetését.

Mivel az ellátási láncra vonatkozó igények folyamatosan nőnek, a munkavállalóknak könnyen hozzá kell férniük az információkhoz és rögzíteniük kell azokat. Az új Scoria P160 ipari kézi mobil számítógép ezeknek a kihívásoknak való megfelelésre van felszerelve, a legmagasabb szintű mobilitást és termelékenységet kínálva.

- Hirdetés -

A Scoria P160 a környezetek és feladatok széles skálájára alkalmas, a szállítástól és logisztikától a kiskereskedelemig. Robusztus felépítésű, így a logisztika vagy a kiskereskedelem kemény mindennapi munkájához is alkalmas. A mobil számítógép például nem csak az IP65-ös szabvány szerinti teljes por- és vízvédelemmel tündököl, hanem akár 1,2 méteres magasságból történő leejtésállóságával is lenyűgöz – a katonai szabványok szerint tanúsítva. Ezenfelül gond nélkül ellenáll a -21° és +60° C közötti üzemi hőmérsékletnek is.

Minden robusztussága ellenére a Scoria P160 kompakt és ergonomikus kialakításával és számos modern funkciójával is pontszerző: A nagyméretű, 6 hüvelykes kijelzővel rendelkező mobil számítógép ultragyors 5G mobilkapcsolattal rendelkezik Dual SIM, Bluetooth 5.1, NFC és a Wi-Fi 5 szabvány szerinti gyors WLAN segítségével. A kompakt társ egy csúcskategóriás vonalkódolvasóval van felszerelve, amely szabványos hatótávolsággal rendelkezik a rendelésfelvételhez, csomagkézbesítéshez, leltározáshoz stb. való használathoz. Képes beolvasni az összes elterjedt 1D és 2D vonalkódot – még sérült és rosszul olvasható állapotban is. A készülék akár 60°-os szögből is gond nélkül beolvas. A beépített „célzási LED” és az optikailag jól körülhatárolt beolvasási mező további vizuális támogatást nyújt a hatékony beolvasáshoz.

- Hirdetés -

A Scoria P160 rendkívül hatékony, akár 2,2 GHz-es nyolcmagos processzorral van felszerelve, és az akkumulátor élettartama jóval több mint 8 óra. A 64 GB UFS 2.2 memória és a 4 GB LPDDR4X memória mindenkor zökkenőmentes működést biztosít az Android 12 operációs rendszeren.

A Scoria P160 jellemzői áttekintésképpen
 • Beépített csúcskategóriás 1D/2D vonalkódolvasó célzó LED-del
 • Erőteljes teljesítmény minden típusú alkalmazáshoz
 • Android 12 operációs rendszer a Google szolgáltatásaival
 • Nagyszerű 6″-os multi-touch kijelző
 • IP65 por- és vízálló minősítés
 • Robusztus felépítés, MIL-STD-810H tanúsítvánnyal
 • Nagy sebességű csatlakoztathatóság 5G, LTE és kétsávos Wi-Fi segítségével
 • Dupla SIM
 • Telefonálás kiváló VoLTE hangminőséggel
 • Assisted GPS a gyors navigációhoz és helymeghatározáshoz
 • Bluetooth 5 és NFC
 • 13 megapixeles hátlapi kamera a ragyogó képekhez és 5 megapixeles előlapi kamera a videohívásokhoz
 • Klímasemleges termék: a gyártás és a szállítás során keletkező összes üvegházhatású gázkibocsátás kompenzálása.
Forrás: WEROCK

Markus Nicoleit, a WEROCK Technologies GmbH ügyvezető igazgatója kifejti: „Az új Scoria P160 kézi készülékünk ideális társ a mobil adatgyűjtéshez, amely a legmodernebb funkciókkal rendelkezik. Egyesíti az okostelefonok világát az MDE funkcióival. A nagyméretű 6 hüvelykes kijelző, a nagy teljesítményű architektúra és a nagy teljesítményű vonalkódolvasó maximális termelékenységet biztosít”.”

Mint minden WEROCK termék esetében, a kéziszámítógép szénlábnyomát, amely a gyártás és a szállítás során keletkezik és nem kerülhető el, a Gold Standard klímaprojektek révén teljes mértékben kompenzálják.

A Scoria P160 hivatalosan a Logimat 2023 kezdetén kerül bemutatásra, és azonnal megvásárolható a WEROCK-tól vagy a hivatalos értékesítési partnerektől. Az érdeklődők a vásáron a 8. csarnokban, a 8G33-as standon ismerkedhetnek meg a mobil számítógéppel.

Szintén a Logimaton mutatkozik be a Rocksmart RSC800 – a gyártáshoz és logisztikához készült robusztus panel PC-k sorozata passzív IP65 alumínium házban, csúcskategóriás Wi-Fi 6 és különböző processzoropciókkal.

További információ

WEROCK

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology