Barion Pixel

- Hirdetés -

Automatizált 5-tengelyes megmunkálás már a legkisebb helyigény mellett is, a DMG MORI jóvoltából

Minimális alapterület-igény és kompakt automatizálás – a DMP 35 új mércét állít fel az alumínium és titán termelékeny gyártásában.

  • A legkompaktabb marógépek közé tartozik, hiszen mindössze 3,15 m² alapterületet igényel és csak 1.285 mm széles
  • Opcionális szimultán 5-tengelyes megmunkálás a legnagyobb forgácsolási teljesítménnyel és akadálytalan forgácselvezetéssel, a billenthető A-tengelynek köszönhetően
  • WH 3 Cell: Automatizálási megoldás mindössze 1,15 m² további alapterületettel
  • Optimális hozzáférés a munkatérhez, korlátozások nélkül
  • Minőségi alkatrészek a DMG MORI-tól:
    • Inline főorsó percenként 15.000 fordulatos sebességgel (opcióban rendelhető 24.000 ford./perc fordulatszámú változat is)
    • 15 férőhelyes szerszámtár (opcionálisan rendelhető 25 férőhelyes változat is)

A DMG MORI az új DMP 35-tel egészíti ki a nagy fordulatszámú, kompakt megmunkálóközpontjainak kategóriáját. Ugyanazon, bizonyítottan jó minőségű alkatrészekből készült, mint a DMP 70, ezzel lehetővé teszi a DMG MORI számára, hogy összetett alkatrészeket gyártson sokféle alapanyagból, az alumíniumtól a titánig, nagy termelékenységgel, megbízhatóan, pontosan, és mindezt a lehető legkisebb alapterületen. Az alapterület igénye mindössze 3,15 m² és a szétszerelt magassága 2.280 mm, ezért a DMP 35 optimális választás a limitált hellyel rendelkező gyártóüzemekben is. 

- Hirdetés -

Mindössze 3.15 m²-es alapterületével és 2.090 mm-es szétszerelt magasságával, a DMP 35 a kis hellyel rendelkező gyártóüzemekben is optimális választás.

“Különösen a versenyképes iparágakban, mint például az orvostechnikai ipar vagy a gépgyártás területén mutatkozik meg a DMP 35 kompaktságának előnye,” – hangsúlyozza Fabian Suckert, a DECKEL MAHO Seebach ügyvezető igazgatója. A 350 x 420 x 380 mm-es löketek, a mindössze 1.285 mm szélességet figyelembe véve, igen kedvezőek. A DMG MORI ugyanakkor már alapkivitelben is olyan felszereltséggel szállítja a DMP 35-öt, hogy nem szükséges kompromisszumokat kötni, megfelel az egyre növekvő gyártási követelményeknek: percenként 15.000-es fordulatszámú főorsó, abszolút, közvetlen mérőrendszer az összes tengelyen, 15 szerszámhelyes szerszámtár, max. 150 mm hosszú szerszámokhoz. Opcióban rendelhető 25 férőhelyes szerszámtárral is, amely csak kis mértékben növeli meg a DMP 35 szélességét, 1.410 mm-re. A moduláris rendszernek köszönhetően 24.000 ford./perc fordulatszámú főorsóval és HSK-A40 vagy SK 30 szerszámozással is rendelhető.

Rugalmas felhasználhatóság az opcionálisan rendelhető szimultán, 5-tengelyes megmunkálásnak köszönhetően

- Hirdetés -

A DMP 35 a szintén rendelhető integrált gépasztallal válik igazán sokoldalúvá, hiszen így szimultán, 5-tengelyes megmunkálás is végezhető vele. A kompakt megmunkálóközpont konstrukciója rendkívül masszív, ami rezgésmentes és pontos marást tesz lehetővé. Ez – csakúgy, mint az akadálymentes forgácselvezetés – különösen a legszigorúbb követelményeket támasztó alkalmazások esetén fontos. A DMG MORI 40 bar-os szerszámon keresztüli hűtő-kenő egységet és egy 1.000 cm³/perc teljesítményű forgácskihordót is kínál. Az előbbi egységeknek és a munkatérajtóknak köszönhetően rendkívül jó a gyártás folyamatbiztonsága.

A DMP 35 összetett alkatrészek gyártását teszi lehetővé nagy termelékenységgel, megbízhatóan, pontosan, és sokféle alapanyagból, az alumíniumtól a titánig.
WH 3: Kompakt automatizáció a még nagyobb termelékenység érdekében

A DMP 35-höz kapcsolható WH 3 a DMG MORI legkompaktabb automatizálási megoldása, hiszen mindössze 1,15 m² további alapterületet igényel. A vállalat ügyfelei így a termelékenységüket a sokszorosára növelhetik. A DMP 35 autonóm üzemmódban képes teljesen automatizáltan alkatrészeket gyártani, rövid átállási idővel a szériák között, a legmagasabb minőségben. A DMG MORI ügyfelei az innovatív programozásnak is hasznát vehetik: A WH 3 új programozói felületének köszönhetően a beállítási folyamat jóval egyszerűbb és rövidebb. Ezért a kevés gyakorlattal rendelkező programozók is gyorsan és könnyen be tudják állítani a munkadarabokat. A DMP 35 megfelelő technológiával és a WH 3-mal párosítva a helyes válasz a gyártási kihívásokra.

DMG MORI

- Hirdetés -

NEW technology