Barion Pixel

Az Alfa Laval CM Connect a digitalizáció segítségével optimalizálja a higiénikus feldolgozást

Az új Alfa Laval CM Connect egy következő lépés a digitalizáció útján, amely elősegíti az innovációt és a növekedést a higiénikus alkalmazásokkal működő feldolgozóipari ügyfelei számára. A CM Connect egy előfizetéses állapotfigyelő és felhőalapú átjáró. Lehetővé teszi az üzemek kezelői számára, hogy a távolból is hozzáférjenek a folyamatokban üzemelő forgó berendezések adataihoz. A tényleges futási időre, a trendelemzésre és a szervizigényre vonatkozó adatoknak köszönhetően az üzemek kezelői megalapozott karbantartási döntéseket hozhatnak személyi számítógépeik és mobileszközeik segítségével. Ez védi a folyamatok zavartalanságát és a kritikus eszközöket, javítja a munkahelyi biztonságot, időt és pénzt takarít meg, és versenyelőnyt biztosít.

Maximalizálja az üzem hatékonyságát, minimalizálja a nem tervezett állásidőt

Az Ipar 4.0 fejlődésével a CM Connect egy újabb lépés az ügyfelek digitalizációs útján és bővíti az Alfa Laval állapotfigyelő megoldásainak választékát. Az összes csatlakoztatott eszköz teljes láthatósága révén az üzemek kezelői észlelhetik a jövőbeli teljesítményt befolyásoló problémákat, megelőzhetik a nem tervezett leállásokat, és javíthatják az eszközkezelést.

A Bluetooth-on keresztül kommunikáló átjáróként működő CM Connect, 10 tavaly piacra dobott Alfa Laval CM vezeték nélküli rezgésfigyelőt is képes összekapcsolni. Ezután 4G mobilhálózaton keresztül továbbítja az adatokat a felhőbe, ahol egy intuitív, felhasználóbarát műszerfalon keresztül áttekinthetők és elemezhetők.

Haladó, valós idejű értesítések

A haladó rezgéselemzés lehetővé teszi a berendezés előre beállított küszöbértékeitől való bármilyen eltérés észlelését. Eltérés esetén SMS-ben vagy e-mailben a felhasználók értesítést kapnak, így az adatok alapján valós időben intézkedhetnek.

„Koncentráljon arra, ami számít. A CM Connect segítségével az üzemek kezelői valós adatok alapján tervezhetik meg és rangsorolhatják a karbantartási munkákat” – mondja John Walker, az Alfa Laval szivattyúkért felelős portfólió menedzsere. „Ahelyett, hogy a kopó alkatrészeket a hasznos élettartam idejük előtt kicserélnék, a kezelők akkor és arra fordítanak időt és pénzt, amikor és ahol valóban karbantartásra van szükség.”

A CM vezeték nélküli rezgésmonitorok összekapcsolása mellett a CM Connect érzékelőként is működhet. Alfa Laval LKH, SRU, SX és DuraCirc szivattyúkra vagy más forgó berendezésekre, például keverőkre szerelve mérik a rezgést, a belső hőmérsékletet és a teljes működési időt.

A haladó digitalizáció felé

A higiénikus iparágak digitális átalakulásának úttörőjeként az Alfa Laval kutatja és fejleszti az Industry 4.0 megoldásokat, hogy Ügyfelei számára versenyelőnyt biztosítson.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Alfa Laval

- Hirdetés -

NEW technology