Barion Pixel

- Hirdetés -

Az ipar 4.0 adattér aktív alakítása: a Pepperl+Fuchs bemutatta a „Manufacturing-X” kezdeményezést

Forrás: Pepperl+Fuchs

Szintet lépett az Ipar 4.0: A „Manufacturing-X” kezdeményezéssel az Ipar 4.0 platform szuverén adatteret hoz létre iparágak és vállalatok között – azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a többoldalú együttműködést az ellátási láncok mentén, és új szintre emelje a digitális értékteremtési folyamatokat.

- Hirdetés -

Az Ipar 4.0 (RAMI) Referencia-Architektúra Modellhez való hozzájárulással az Ipar 4.0 térhódításához máris jelentően hozzájáruló Pepperl+Fuchs és leányvállalata, a Neoception 2023. április 17-21. között részt vesz a németországi HANNOVER MESSE szakkiállításon és bemutatja, hogyan festhet a Manufacturing-X evolúció következő szakasza. A 9-es csarnok D76-os standján több, egymással összekapcsolt tartalommal rendelkező kiállítás mutatja be a különböző technológiák és szabványok intelligens használatát az adatökoszisztémán belüli folyamatos digitális együttműködés létrehozására.

Az objektumok és eszközök digitális értéknövelt hálózatokba való integrálásának kulcsfontosságú elemeként az „Asset Administration Shell” (AAS) megvalósítása és használata áll az alkalmazásvezérelt koncepció középpontjában. A bemutató a diszkrét közepes méretű termelési környezetektől a feldolgozóipari vállalati struktúrákig terjed. A Pepperl+Fuchs minden érdeklődőt vár a kiállítási standon, ahol többet megtudhatnak a digitális információhoz való hozzáférés különböző aspektusairól és az ehhez szükséges digitális infrastruktúráról.

- Hirdetés -

Pepperl+Fuchs

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology