Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Bemutatkozik az ISOFÓRUM Egyesület

Az ISO 9000 FÓRUM közhasznú egyesület 1994 december 14-én alakult meg 42 lelkes vállalkozás összefogásával. Az ISOFÓRUM olyan szervezetek egyesülése, amelyek rendelkeznek valamilyen tanúsított irányítási rendszerrel (MIR, KIR, MEBIR, IIR, EIR, stb.) vagy elkötelezettséget tanúsítanak a minőségszemlélet terjesztése, illetve a TQM (Teljes Körű Minőségirányítás) és minőségfejlesztési eszközök gyakorlatba ültetése érdekében.

Tagjaink között számos ipari ágazatot képviselő Kkv-k és nagyméretű vállalatok, szolgáltató szervezetek, egyetemek, egészségügyi intézmények, tanúsító és tanácsadó szervezetek, stb. szerepelnek. Az egyesületnek közel 300 Jogi tagja és közel 200 Egyéni tagja van.

JÖVŐKÉPÜNK

- Hirdetés -

Az ISOFÓRUM Egyesület Magyarország legismertebb és legelfogadottabb minőségügyi egyesülete, amely minőségi szolgáltatásokat nyújt.

KÜLDETÉSÜNK

A minőség iránt elkötelezett tagszervezetek és egyének (Tagság) együttműködésének szervezése annak érdekében, hogy azok a – gyakorlatban már működő, a nemzetközi követelményeknek igazoltan megfelelő – minőségkultúrát tovább erősítve és terjesztve minél magasabb szintre emeljék versenyképességüket.

Az ISOFÓRUM fő rendezvénye immár a 30. éve megtartott Nemzeti Minőségügyi Konferencia (NMK), melyen 300-330 fő vesz részt és 35-40 előadó adja át tapasztalatait a résztvevőknek. A konferencián külön szekciót biztosítunk az Integrált irányítási rendszerek bemutatásának, a LEAN, Kaizen, HR és EFQM szervezeti kiválóság szemléletnek, az Ipar 4.0, Ipari digitalizáció, körforgásos gazdaság és a fenntarthatóság témaköröknek, ahol kiváló cégek szakemberei és felsőoktatási pedagógusok ismertetik tapasztalataikat.

Tavaszi és őszi szakmai konferenciákat rendezünk és 8-10 alkalommal szervezünk térítésmentes szakmai rendezvényeket és tapasztalatcsere céglátogatást kiváló vállalatokhoz és jól működő intézményekhez a Best Practice módszerek megismerése érdekében: pl. Grundfos Gyártó Kft. Székesfehérvár, Continental Automotive Veszprém, KNORR-Bremse Fékrendszerek Kft. Kecskemét, Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., Paksi Atomerőmű Zrt., Macher Zrt. Székesfehérvár, KNORR-Bremse VJRH Budapest, AUDI Hungária Zrt. Győr, ZWACK Unicum Nyrt., Mercedes Benz Kft., HungaroControl Zrt., ROTO Elzett Certa Kft., stb. szerepeltek a meglátogatott vállalatok között.

Tevékenyégeinkről a (www.isoforum.hu) weboldalon tájékozódhat.

az ISOFÓRUM EGYESÜLETI tagság az alábbiakat biztosítja:

  • Kedvezményes részvételi lehetőség (-25%) a szeptemberi Nemzeti Minőségügyi Konferencián, mely a legnagyobb országos szakmai rendezvény a minőségügyben.
  • Térítésmentes tagsági részvétel évi 6-8 alkalommal a tapasztalatcsere céglátogatásokon.
  • Folyamatos tájékoztatás és információk az országos minőségügyi rendezvényekről.
  • Aktív részvételi lehetőség egy olyan közösségben, mely közhasznú tevékenységet végez, két évtizede tanúsítottan működő szervezet, átlátható és pénzügyi stabilitással rendelkezik, tagsága elkötelezett a minőségszemlélet és a minőségtudatosság terjesztése tekintetében, az SDG fentarthatósági célok megvalósítása céljából.
  • A hagyományőrzésen alapuló elismerésekből való tagi részesülés.

 Az ISO 9000 FÓRUM az a közhasznú minőségügyi szervezet, amely hozzáadott értéket nyújt tagságának.

ISOFÓRUM Egyesület

 

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology