Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

DURABLE TABLET HOLDER XL ipari használatra

- Hirdetés -

Az ipari tabletek értékesítése egyre növekvő tendeciát mutat. A folyamatellenőrzés, a leltározás, a be- és kimenő áruk ellenőrzése, egyáltalán az ipar és logisztika 4.0 nehezen képzelhető el okoseszközök nélkül. Azonban ezeket az eszközöket a gyártóüzemekben és raktárakban védenünk kell a párától, a portól, a melegtől vagy épp a hidegtől. Erre a speciális védőtokok vagy a kifejezetten ipari felhasználásra készített tabletek kínálnak megoldást, de ezeknek is van hátránya: mindkettő túl nagy ahhoz, hogy sztenderd tablettartót lehessen használni hozzájuk. Ezért a Modern Work specialistája, a DURABLE kiegészítette díjnyertes tablettartó-rendszerét az XL tartókkal.  

A TABLET HOLDER asztali XL és a TABLET HOLDER fali XL verziók tartókarja hosszabb a megszokottnál, így a védőtokba helyezett vagy az ipari tabletek megtartására is alkalmasak. Ezek a magas minőségű és technikailag kifinomult tablettartók praktikus megoldást jelentenek az ipari használatban.

A DURABLE az említett két új modell révén csúcstechnológiás tablettartókat kínál a gyártás és a logisztika területén dolgozók számára is, hiszen egyre több gyártó cég, raktár és logisztikai részleg használja a táblagépeket a legkülönbözőbb szakmai feladatok ellátására. Nézzük, melyek lehetnek ezek:

Táblagépek a gyártásban

• A tabletek előnye, hogy kis súlyúak, így könnyedén hordozhatók, a gyártás során pedig egyre inkább mobil terminálként használják őket.

• Alkalmasak az anyagáramlás és a termelési adatok digitális rögzítésére és elemzésére.• Alkalmazhatók decentralizált és rugalmas folyamatellenőrzéshez.

• Lehetővé teszik adatok és információk cseréjét a termelési rendszer hálózatain keresztül, az összetett gépek és berendezések táblázatos irányítása érdekében.

• A kulcsadatok digitálisan is kiszámolhatók a gyártás során, ha a táblagépek rögzítik az adatokat.

• A digitális eszközök használata elősegíti a folyamatok hatékonyságát és kiszámíthatóságát.

Tabletek az üzemekben és a logisztikában

• A tableteket a raktárlogisztikában mozgás közbeni adatok bevitelére használják, így biztosítva az anyag- és az információáramlás szinkronizálását papír nélkül.

• Kiválóan támogatják a munkavégzést például a targoncaterminálok, illetve a bemeneti és információs terminálok.

• Targoncákon használhatók vonalkódolvasókkal, mágneses kártyaolvasókkal vagy RFID-olvasókkal ellátott táblagépek is.

• A tabletek alkalmazhatók még a raktári adatok bevitelére, a mozgásadatok követésére, a munkaidő rögzítésére.

Az XL méretű tablettartók előnyei

A TABLET HOLDER TABLE XL és WALL XL rendelkezik egy kiemelkedő tulajdonsággal: a tablet elhelyezése a tartóban, illetve az onnan való kivétele akár egy kézzel is kivitelezhető. Csak rögzítse be, majd ki – és már kész is! A gumírozott felület extra védelmet nyújt a tablet számára. A tartók 360°-ban forgathatók, de minden 90°-nál rögzülnek, így könnyedén válthatunk álló vagy fekvő formátumra. Az asztali tartó olvasási szöge 0° és 88° között állítható. Töltést igényel a táblagép? Ez sem okoz gondot! A töltőkábel biztonságosan elvezethető. A magas minőségű anyagok, mint az alumínium és az acél, valamint a körültekintő német gyártási eljárás garantálja a tartók hosszú élettartamát. Ez fontos tényező a gyártási és a logisztikai környezetben, ahol a berendezés számos károsító tényezőnek van kitéve.

Durable


A NEW technology magazint teljes terjedelmében elolvashatod:

 

Érdemes elolvasni
NEW technology