Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Egy ipari konferencia, amin ott kell lenned!

Az idei TECHference Ipari Konferencia – hasonlóan az utóbbi évekhez – izgalmas, szókimondó programmal jelentkezik az ipari szereplők számára. A mostani viszontagságos időszakban meg kell találnunk azokat a közös pontokat, azokat az embereket, és meg kell fogadnunk azokat a tanácsokat, amelyek segítenek túllendülni és fenntartani cégünk fejlődését. A konferencia középpontjában: pénz, energetika, IoT, szenzorok és az automatizálás lesz!

Előadóink között köszönthetjük Bod Péter Ákos professzort, volt ipari és kereskedelmi minisztert, aki aktuális piaci és ipari helyzetelemzésével nyitja meg a TECHference Ipari Konferenciát. Az E-IoT platformot létrehozó és bemutató Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH számos fejlesztését hozza el bemutatóterébe, ahol többek között Kiss Zoltán exportigazgatóval és Dr Christiane Endrich vezérigazgató asszonnyal is találkozhattok. Nadj István, a CAD-Terv Csoport ügyvezetője a fejlesztési folyamat digitalizációjáról és annak mögöttes tartalmáról tartja előadását, amelyet gondolatébresztőnek szán, hiszen a bemutatótérben meg is ismerhetitek a megoldásait.

- Hirdetés -

Ipari informatikai megoldásokból sem lesz hiány novemberben, mert a Com-Forth Kft.-től Bóna Péter ügyvezető az aktuális ipar 4.0 trendeket tekinti át a hazai realitás kontextusában, míg kollégája, Melegh György workshop formájában ismerteti megoldásaikat az ipari kiberbiztonság és IoT terén!

Egy nagyon aktuális témakörrel, az energiabiztonsággal és az energiaköltségek csökkentésével is foglalkozunk első napunkon. Mózes József, a Photon Energy ügyvezetője a napelemparkok fejlesztéséről, megújuló energiák használatáról tart előadást, míg kerekasztal-beszélgetés keretében az aktuális energetikai trendeket, az árak elszabadulását és lehetséges megoldásokat vázolnak fel szakértőink: „Hogyan élhetjük túl az energiaválságot? | Hogyan és miből ruházzunk be? | Mihez nyúljunk egyáltalán? | Megéri?” címmel.

A tavalyi évben is mintegy 180 cégvezető, mérnök és szakember vett részt a TECHference Ipari Konferencián, és az idén sem tervezzük ezt másképp.

Regisztrálj most, válaszd az egynapos vagy all inclusive jegyünket, és ezzel már a szállásod és a gálavacsora-belépőd is biztosítva lesz.

IVSZ, ISO 9001 Forum és MAJOSZ TAGOKNAK 50% kedvezményt biztosítunk minden jegyárunkból! (Megjegyzésbe írd be a szervezet nevét!)

REGISZTRÁCIÓ

- Hirdetés -

NEW technology