Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Élő webinár az SLM fémnyomtatásról

Forrás: FreeDee

A Nikon SLM Solutions a világ legfejlettebb lézerolvasztásos, porágyas fémnyomtató berendezéseit gyártja már évtizedek óta: a technológia elnevezése (SLM = Selective Laser Melting) is tőlük ered.

Ismerje meg a Nikon SLM fémnyomtatók képességeit a FreeDee webinárján!

A webinár időpontja: 2024. március 12. kedd 16:00

Regisztráljon ezen a linken és kövesse élőben vagy nézze meg felvételről!

A lübecki központú Nikon SLM Solutions úttörő szerepet játszik a legmagasabb szintű fémnyomtatási megoldások fejlesztésében. A szelektív lézerolvasztásos eljárás feltalálójaként a Nikon SLM ipari termelésre tervezett, innovatív fémnyomtató rendszereket gyárt. Az eljárásból kifolyólag ezek a fémnyomtatók komplex és részletes geometriák termelékeny és precíz gyártására képesek. A Nikon SLM nemcsak a technológia fejlesztésére összpontosít: világszerte üzemeltet olyan mérnöki tudásközponokat, amelyek támogatják a felhasználókkal való szoros együttműködést és a fémnyomtatási projektjeik sorozatgyártási szintre skálázását. Céljuk, hogy minden partnerük a lehető legnagyobb üzleti értéket és innovációt hozza ki az SLM technológia lehetőségeiből.

2007-ben telepítették első fémnyomtatóikat, ma már több mint 650 darab van belőlük szerte a világon, többek között magyarországi autógyárban és fogtechnikában is üzemel SLM berendezés. A fémnyomtatók gyártása mellett a cég a választott alapanyagokra optimalizált paraméterek fejlesztésével és folyamatok validálásával, minősítésével is foglalkozik, amellyel felhasználó partnereik sikeres alkalmazásait segíti. Aki a Nikon SLM Solutions berendezéseit fontolgatja vagy mellettük dönt, biztos lehet abban, hogy a gyártóra minden kérdésben és kihívásban számíthat, egyúttal a legmagasabb szintű szakmai támogatáshoz férhet hozzá.

Akit szakmailag érdekel a fémnyomtatás vagy például egy mérnöki kihívásra keres ezen a területen megoldást, érdemes lehet részt vennie a FreeDee március 12-i webinárján, amelyen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az űrlapot kitöltők utólag megkapják a felvételt is.

REGISZTRÁCIÓ

FreeDee

Érdemes elolvasni
NEW technology