Barion Pixel

Erősített Secure Power üzletágánál a Schneider Electric

Gendúr István

Megújult a Schneider Electric Secure Power & Cooling üzletágának irányítása, Gendúr István lett a részleg új vezetője, Benyovszky-Aszódi Katalin pedig Partner Menedzserként csatlakozott a csapathoz.

2020. október 15-én vette át a Secure Power & Cooling üzletág irányítását Gendúr István (33). A szakember az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán szerezte meg első diplomáját, munka mellett pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA képzésének befejezésére készül idén.

- Hirdetés -

Gendúr István 2012-ben csatlakozott a Schneider Electrichez, 2016-ig vállalkozási mérnökként dolgozott, ipari és áramszolgáltatói vállalkozási munkák lebonyolításáért felelt. 2016-2018-ig szerviz értékesítési mérnök pozícióban ipari végfelhasználók számára végzett konzultatív műszaki értékesítést, majd 2018 és 2020 között szerviz értékesítési vezetőként dolgozott. Irányítása alatt a szerviz csapat létszámát és a részleg árbevételét is sikerült jelentős mértékben növelni.

„Egy komoly kihívásokat hozó év végén csatlakoztam a csapathoz. Kiemelt céljaim között szerepel az erőforrások újraszervezése és a csapat mélyebb beintegrálása a Schneider Electric magyarországi leányvállalatának életébe. Az idei évtől azt várom, hogy részben az új munkatársaknak is köszönhetően még erősebb csapat alakul ki, aminek eredményeként nőhet az üzletág bevétele és folyamatos fejlődést tudunk felmutatni a következő években is” – közölte Gendúr István.

Tavaly novemberben csatlakozott a Secure Power üzletág csapatához Benyovszky-Aszódi Katalin Partner Menedzserként. A szakember a Szent István Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karán, Vállalkozásszervező közgazdász szakon szerzett diplomát. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az IT-szektorban, 2001-2003-ig, a Hewlett- Packard Hungary-nél volt alkalmazásban, Product Category Specialist-ként dolgozott. 2006 és 2019 között az IBM Magyarországi Kft.-nél töltött be különböző pozíciókat, ahol feladatai közé tartozott a partneri hálózat folyamatos fejlesztése és működtetése volt, stratégiai együttműködések kialakítása, illetve a hardware értékesítés biztosítása a viszonteladói hálózaton keresztül.

„A Secure Power üzletág Partner Menedzsereként főbb feladataim közé tartozik a viszontértékesítési hálózat fejlesztése, valamint a disztribútorokra és kiemelt kiskereskedelmi viszonteladó partnerekre fókuszálva a Schneider Electric termékek és megoldások értékesítésének növelése. Célom, hogy idén a termékportfóliónk egyre szélesebb körben váljon ismertté és keresetté a piacon” – fűzte hozzá Benyovszky-Aszódi Katalin.

Schneider Electric

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!