Barion Pixel

Fejlett technológiai irodapark létesül a Hungária körúton

Szponzorált tartalom

A közép-európai ingatlanpiac egyik vezető vállalatcsoportja, a WING új technológiai irodaparkot hoz létre Budapest belvárosához közel, közvetlen a Városliget mellett, HOP Technology Office Park néven. A meglévő komplexum – új fejlesztésekkel kiegészülve – a modern, innovatív K+F és technológiai vállalatok számára kínál egyszerre kiemelkedő minőségű irodai- és technológiai környezetet. A cél, hogy az ide költöző vállalatokat segítsék abban, hogy jobban magukhoz tudják vonzani a képzett munkaerőt, és támogatást kapjanak a jólléti és az ESG szempontoknak való megfelelés során, hiszen a HOP területén – számtalan kiváló technológiai megoldás mellett – adottak a feltételek. A park jelenleg is számos K+F és technológiai vállalat, többek között a Siemens Zrt., a TÜV Rheinland, a Lightware, a Rolls-Royce Magyarország és a Valeo budapesti otthona.

Egyedülálló ingatlanmegoldás a főváros szívében

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A HOP Technology Office Park három hektáron elterülő campusa az irodapiac új szintjét képviseli. Az ingatlanfejlesztő célja az, hogy a legmodernebb technológiai igényeknek és fenntarthatósági elvárásoknak megfelelően alakítsa ki a tech- irodaparkot, amely már most is közel százszázalékos kihasználtsággal üzemel. Az összesen 40 ezer négyzetméternyi fejlesztési potenciállal rendelkező park a Hungária körúton, a XIV. kerületben található, és számos szolgáltatást kínál a bérlők számára, köztük bisztrót, konferenciaközpontot, edzőtermet és például elektromos autótöltőket.

Innovatív koncepció és fenntarthatóság

- Hirdetés -

A park fejlesztése során a WING figyelembe vette a piaci igényeket és az ingatlan adottságait, hogy egy teljesen új típusú ingatlanmegoldást kínálhasson: egyszerre biztosít technológiai és irodai környezetet, de teszi ezt zöld környezetben, a bérlőknek is fontos fenntarthatósági elvárásoknak megfelelően.

Magas szintű szolgáltatások és kiváló megközelíthetőség

A HOP Technology Office Park számos kényelmi szolgáltatást nyújt az ott dolgozók számára, beleértve egy bisztró éttermet, egy fitnesztermet, egy konferenciatermet és autómegosztó szolgáltatást. Az irodapark központi elhelyezkedése és jól kiépült infrastruktúrája lehetővé teszi a könnyű megközelítést: gyalogosan, kerékpárral, autóval tömegközlekedéssel is remekül elérhető. Az irodapark speciális műszaki megoldásokat kínál a bérlők számára, például:

 • speciális teherbírású födémek,
 • teherliftek,
 • magas belmagasságú technológiai területek,
 • kamionos és teherautós megközelítés,
 • kényelmes rakodási területek,
 • biztonság (őrzés, kamera, beléptetőrendszer),
 • különálló, egyedi légtechnikai kialakítások,
 • ipari áramkapacitás,
 • redundáns internet tápellátás,
 • zöld energiaforrások használata,
 • ESG szempontok megvalósítása.

Összegezve: a HOP Technology Office Park egyedülálló lehetőséget kínál a technológiai vállalatok számára, hogy kiváló minőségű munkahelyeket teremtsenek a dolgozóiknak a fővároson belül, anélkül, hogy el kellene szakadniuk a technológiai tevékenységeiktől – a legmodernebb műszaki és fenntarthatósági megoldások alkalmazásával.

HOP Technology Office Park

- Hirdetés -

NEW technology