Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

GPPH – Megbízható üzleti partner

A GPPH-t 2017-ben alapították, és bár már a világ minden kontinensére szállítja megoldásait, úgy véli, még mindig az elején jár a hegesztés világát megkönnyítő munkájának. Folyamatosan erős üzleti kapcsolatok kialakítására összpontosít, értékesítését a hegesztési iparág legjobb forgalmazóira alapozza. (Ezt a cikket kevesebb mint két perc alatt elolvashatja).

A GPPH dolgozóinak fotója a Munka Napja 2023 alkalmából

A GPPH hegesztőasztalokat a lengyelországi Mielecben tervezik és gyártják 100%-ban. A fémfeldolgozás és a repülőgépgyártás hosszú regionális Mielec-i hagyományainak köszönhetően a GPPH kiváló, tapasztalt gyártásmérnökökből álló csapattal rendelkezik. Egy ilyen szakemberekből álló csapatból felépülő vállalat biztosítja, hogy az általuk kínált termékek biztonságos hegesztési folyamatot, ellenőrzött és pontos munkakörnyezetet biztosítanak a hegesztő számára, képesek összetett hegesztett kötések létrehozására és a termelékenység jelentős növelésére.

A GPPH a hegesztőasztalok széles választékával és szerszámaival rendelkezik, amelyek a céltól függően ajánlhatók fel. A GPPH katalógusa számos megoldást kínál az ipar, a műhelyek, a garázsok és a hobbisták számára, akiknek hatékony eszközökre van szükségük a hegesztett alkatrészek precíz illesztéséhez. A GPPH legfontosabb termékei PRO, PLUS, ECO, BASIC, DIY, XWT, MWT, GPPH CHEM sorozatokra oszlanak, amelyeket az ügyfelek igényeinek megfelelően kínálnak.

Hagyományos hegesztőasztalok, moduláris hegesztőasztalok a munkafelület rugalmas bővítésével, hidraulikusan emelhető hegesztőasztalok, robotizált hegesztésre szánt hegesztőasztalok, csiszoló- és hegesztőállomások elszívással, hatékony, hegesztésre szánt vegyszerek – ezek mind elérhetőek a GPPH-tól. Ezek az eszközök kompatibilisek egymással, és a folyamatos aprólékos termékfejlesztés ellenére a GPPH biztosítja, hogy a termékek régebbi változatai a legújabb fejlesztésekkel is működőképesek legyenek.

A GPPH dinamikus növekedése nem csak a legmodernebb gyártási technológiának, a kiváló személyzetnek, a gondos fejlesztési tervezésnek és a kiváló minőségű termékeknek köszönhető – hanem mindenekelőtt a forgalmazók és vállalkozók körében világszerte hosszú évek alatt aprólékosan felépített bizalomnak és tiszteletnek. A GPPH termékeinek fő értékesítési csatornái közé tartoznak a nagy műszaki nagykereskedők, a teljes körű ipari berendezéseket gyártó vállalatok, a helyhez kötött és online hegesztőműhelyek, valamint a robothegesztő integrátorok.

A GPPH-partnerek teljes körű értékesítési és fejlesztési támogatást kapnak. Már a kezdetektől fogva egy személyes ügyfélmenedzser gondoskodik arról, hogy minden kérdésre választ kapjon, és vonzó együttműködési ajánlatot kapjon. A vállalkozók számára jelentős könnyebbséget jelent, hogy a GPPH-nál egyetlen személyhez fordulva minden ügyet el lehet intézni, mint például a kereskedelmi ajánlatok, műszaki tanácsadás, marketing támogatás, adminisztratív ügyek, valamint a szállítási logisztika és még sok más.

A GPPH termékek forgalmazói széleskörű segítségre számíthatnak a marketinganyagokkal kapcsolatban. Ez magában foglalja a katalógusokat, fényképeket, videókat és promóciós szövegeket. A GPPH által a forgalmazó anyanyelvén biztosított reklámanyagok biztosítják, hogy a forgalmazó a GPPH hegesztőasztalaival könnyen beléphessen a régiója piacára, és ez reálisan az értékesítés gyors növekedését és új ügyfelek elérését jelenti. Ezen túlmenően a GPPH marketingkampányokat folytat partnereinél a közösségi médiában történő népszerűsítésükkel, mivel a GPPH rendelkezik az egyes országoknak szánt marketingkommunikációs csatornákkal.

A GPPH termékképzést kínál a forgalmazók számára, amelyet a GPPH központjában vagy online tartanak. Minden ilyen találkozó erősíti az üzleti kapcsolatokat, amelyek a GPPH-nál mindig az első helyen állnak. Az online vagy élő beszélgetés, a teljes termékpaletta rendelkezésre állása tovább támogatja a tapasztalatcsere lehetőségét a közös küldetéshez kapcsolódóan, hogy a hegesztés világát egyre könnyebbé és egyszerűbbé tegyük.

Egy másik pont, amelyet a GPPH-val együttműködő vállalkozók nagyra értékelnek, az a teljes körű logisztikai támogatás és a szállítás megszervezése. A GPPH professzionális szolgáltatást nyújt a nemzetközi szállítás területén. Világos és átlátható együttműködési feltételeket kínál, amelyek garantálják a bizonyosságot és a biztonságot, hogy az adott termék időben célba ér. A GPPH logisztikai részlege a szállítás minden típusát kínálja – a közúti, vasúti, tengeri és légi szállítástól kezdve a teljes exportdokumentációval együtt.

A GPPH-val való együttműködés iránt érdeklődő szervezetek szívesen látjuk, ha kapcsolatba lépnek velünk:

– e-mail: GPPH@GPPH.pl

– telefonon: + 48 573-568-355

– látogasson el a weboldalra: https://gpph-group.com/

NEW technology