Barion Pixel

- Hirdetés -

Gyártófüggetlen termelésütemezés a DMG MORI-tól

Termelésütemezés, visszajelzés és felügyelet – gyártó- és gép generáció független megoldás, magyarországi támogatással, magyar nyelven

Három fő egységgel kézben tartva a termelést 
Termelésütemezés – Planning Board

Intuitív eszköz, amely segédfunkciókkal támogatja a gyártástervezést. A szoftver alkalmas az EXCEL vagy papír alapú tervezés gyors kiváltására is, mindemellett kiépített ERP kommunikációjának segítségével automatikusan képes a rendelési adatokat a vállalatirányítási rendszerből behívni. A tervező figyelembe veszi a munkaállomások, gépek és alkalmazottak korlátozott erőforrásait, azok műszakbeosztását, tervezett vagy nem tervezett kieséseit, illetve az ezen információk közötti összefüggéseket, valamint a prioritásokat.

Előnyei: korlátozott kapacitáshoz igazított vizualizált tervezés, átlátható és agilis gépkiterhelés, asszisztens funkciók, nem várt változásokra történő azonnali reakció.

Termelés visszajelzés – Production Feedback

Valós idejű visszajelzést biztosít a gyártásról, mely információk közvetlenül a Termelésütemezésben jelennek meg. A Production Feedback mindezeken felül áttekintést nyújt a gépkezelő számára az összes jelenlegi gyártási feladatról, lejelentheti az elkészült darabszámokat, selejteket, karbantartási igényeket adhat le, illetve gyártáshoz kapcsolódó dokumentumokat tekinthet meg.

Előnyei: közvetlen visszajelzés a Termelésütemezés számára a munkaállomások és gépek gyártási állapotáról, a termelés státuszáról, reagálás a gyártási prioritásokra, termelési adatgyűjtés és visszajelzés.

Termelés felügyelet – Production Cockpit

Egy egyszerűen felépített áttekintő irányítópult, amely megjeleníti az összes gyártási információt – legyen szó a szállítás megbízhatóságáról, a rendelési számokról vagy a megrendelések állapotáról, beleértve a rendelési tételt, a késést és az aktuális státuszt. Ráadásul személyre szabható a különböző kulcspozíciókban dolgozó kollégák számára, valamint a gyártó terület visszajelzése számára is.

Előnyei: átlátható információk a Termelésütemezés és Termelés visszajelzés adataiból, egyénileg konfigurálható információs táblák, a termelékenység és a szállítás megbízhatóságának megjelenítése.

  • Ingyenes tesztidőszak: Az ügyfelek kötöttségek nélkül képesek a szoftver teljes funkcionalitását kipróbálni egy 30 napos tesztidőszak alatt vagy saját adatokkal, vagy az DMG által biztosított adatsorokkal. A teszthez nincs szükség sem szerver telepítésre, sem hosszadalmas tréningre, a Termelésütemező szoftver azonnal használatba vehető.
  • Gépvásárlási Voucher: Jelenlegi ajánlatunk keretein belül 3 hónapos ingyenes használatot biztosítunk azon ügyfeleinknek, akik új DMG MORI gyártógépet vásárolnak és előfizetnek az ISTOS rendszerre. (Az ajánlat nem teljeskörű, további részletekért forduljon értékesítő kollégáinkhoz)
  • Implementáció: a szoftver és a termelésütemezés rendszerbe állítása rekord gyorsasággal, akár néhány nap alatt kiépíthető a felhő alapú rendszer esetében.
  • Gyártó és gépgeneráció független: mivel a Termelésütemezés és a Termelés visszajelzés közti kapcsolatot egy-egy kihelyezett tablet, telefon vagy dedikált terminál valósítja meg, így nincs szükség költséges és sok esetben komplikált informatikai rendszer kiépítésére, vagy a szerszámgépek összekötésére. Egyszerűen egy beviteli eszközre van szükségünk, ami böngészőt képes futtatni, és internet hozzáféréssel rendelkezik.
  • Ütemezzen akár automata módban is: amennyiben szeretné, a rendszer a beérkező megrendeléseket automatikusan gépeihez és kollégáihoz rendeli, és az Ön által megadott optimalizálási stratégia alapján ütemezi be őket.

Igényeljen most ingyenes magyar nyelvű bemutatót és teszt hozzáférést értékesítő kollégáinknál:

sales@dmgmori-heitec.hu

DMG MORI

- Hirdetés -

NEW technology