Kezdőlap Innováció Infor LN, kinőhetetlen ERP a független piackutatói elemzések előkelő helyén

Infor LN, kinőhetetlen ERP a független piackutatói elemzések előkelő helyén

A versenyképességüket fenntartó vagy azt megcélzó gyártó vállalatoknak fokozottan figyelniük kell a rohamos sebességgel fejlődő innovációra, amely lerövidíti a termék életciklusokat és arra kényszeríti őket, hogy egyre gyorsabban jelenjenek meg a piacon új, korszerűbb termékekkel és szolgáltatásokkal.

Infor LN olyan lehetőségeket nyújt, amely az újszerű és modern felhasználói élményt a robosztus, iparágra szabott gyártási funkcionalitással kombinálja. Ötvözi a legjobb gyártó cégekkel hosszú évek óta közösen fejlesztett széleskörű iparágspecifikus megoldásait a hatékony új technológiákkal, mint például a mobil eszközök, csapatmunka és a közösségi kapcsolatépítés támogatása.

Mindezt az utóbbi évben számos független piackutató cég kiemelten értékelte, az Infor vállalatot ezáltal több, az iparágakban is elismert díjjal is jutalmazta.

Az egyre nagyobb komplexitás elkerülhetetlen napjaink kompetitív gyártói környezetében, amely az Infor LN használatával hatékonyan kezelhető, jelentős versenyelőny érhető el. Hatékonyan és gazdaságosan kezelheti az emberek; a technológia; a tevékenységek; az információk és az erőforrások rendszerét, képessé válva egyre jobb döntések meghozatalára, a gyártási minőség javítására, és a kivételes szintű vevői kiszolgálásra korunk egyre gyorsuló digitális világában.

A „minden célra legyen jó” megközelítés helyett az Infor LN a legjobb iparági gyakorlatokat tartalmazza az ipari gyártás, gép- és berendezésgyártás, autóipar, csúcstechnológia és elektronika, légi és hadi ipar, projekt, disztribúció és szerviz menedzsment terén. Mivel az Infor LN kulcsra készen illeszkedik az egyedi üzleti igényekhez ezért használatával széleskörű egyedi előnyök nyerhetők.

Implementációt gyorsító eszközrendszerét az Infor folyamatosan, iparági szakértőkkel közösen fejleszti, így a legjobb iparági gyakorlatokat alkalmazó standard szoftver csomagot szállítja, költséges testre szabásokra már nincs szükség, a bevezetés ideje lerövidíthető, az üzleti folyamatok szabályozottá válnak, a bevezetés megtérülése gyorsabb.

Iparági megoldásainak köszönhetően a Panorama Consulting Solutions független, a digitális átalakulás és ERP rendszerekre szakosodott tanácsadó cég 2019-es „Clash of Titans” elemzésében (https://webassets.infor.com/resources/Analyst-Report/Clash-of-the-Titans-2019.pdf?mtime=20181128165146) az Infor-t élenjárónak találta a bevezetés gyorsasága tekintetében és az operatív működést legkevésbé akadályozó rendszer bevezetést, átállást az Infor-ral látja biztosítottnak. Mivel a rendszer ösztönzi a beépített funkciók használatát, ügyfeleik minimalizálni tudják a testre szabást, megbízhatóbb szoftver funkcionalitás mellett kisebb kockázatot vállalnak.

A felmérés megerősíti, hogy az Infor által nyújtott komplex megoldások bevezetésével másodlagos szállító bevonására a legritkább esetben van szükség.

Az ERP bevezetések egyik kritikus tényezője a projekt bevezetés során bevonandó belső és külső (szállító, rendszer integrátor) erőforrások mennyisége.  A Panorama Consulting Solutions elemzése rámutat, hogy a fenti bevezetési metodológia és eszköztár következményeként  az egyik legkevésbé erőforrás igényesek az Infor implementációk.

A digitalizáció, a mobilitás, a hálózatba szervezés és az elemzés átfogóan irányítják az összes alkalmazást és folyamatot, amely az ERP rendszerektől nagyfokú rugalmasságot követel, amellyel más rendszerek és technológiák rugalmasan integrálhatók.

Az Infor LN ERP az Infor ION ™ technológia és az Infor OS platform alkalmazásával egy új szintre emelhető, mely biztosítja bővíthetőséget, az alkalmazások közti integrációt, munkafolyamatokat (Workflow), analitikus és üzleti intelligenciát (BI), az ellátási lánc menedzsmentet (SCM), IoT megoldásokat, a vállalati eszközkezelést (EAM), és a termékéletciklus-menedzsmentet (PLM) támogató termékeket stb.

A Panorama Consulting Solutions által megkérdezett Infor ügyfelek 70,4 %-a számolt be arról, hogy az ERP szoftver jelentős szerepet játszik digitális stratégiájukban. Az Infor innovatív technológiai szolgáltatóként definiálja magát, mely a jövőben felbukkanó technológiák széleskörű és hatékony felhasználását/létrehozását tűzte ki célul. Ez vonzza az haladó szervezeteket, amelyek a technológiát az üzleti átalakítás elősegítőjének tekintik és bevonják azt az általános digitális stratégiájukba.

A digitalizáció az adatmennyiség gyors növekedéséhez vezet, amelyre a cloud technológia nyújthat megoldást. Az Infor lehetőséget nyújt mind on-premise, cloud vagy akár hibrid telepítésre.

Figyelemre méltó, hogy a Gartner Group globális IT-piackutató 2018. októberi elemzési eredménye alapján 2021-re a termék-központú, gyártással foglalkozó közép vállalkozások számára az összes új ERP-alkalmazásprojekt 70% -a nyilvános felhőalapú megvalósítás lesz.

A Gartner széleskörben ismert és elismert „Mágikus kvadráns” ismert elemzési ábrázolásának köszönhetően látszik az is, hogy a középvállalati szektor vállalatainak kínált integrált vállalatirányítási rendszerek között az Infor LN iparágspecifikus megoldásai a megtisztelő „Visionary” státuszt érték el.

A Gartner erősségként emeli ki Infor Cloud Suite (LN) -k robosztusságát, a komplex gyártási követelményeknek való megfelelését. Nagyon jónak ítéli az Infor Cloud Suite stratégiáját, hiszen kombinálja a piac, iparág vezérelt fejlesztéseket az ügyfelek által igényelt fejlesztésekkel. A már meglévő ügyfelek kimagaslóan jónak ítélték az Infor technikai szupport tevékenységét, amelyet a Confirmit piackutató cég 2019-ben díjjal is jutalmazott. ’Voice of the Customer’ programja az Infor Support-nak ítélte oda a 11. Confirmit Customer Excellence Award-t.

Az S&T Consulting Hungary Kft. Infor üzletága az Infor Global Solutions magyarországi partnereként a nagyvállalati, valamint a közép- és kisvállalati ügyfeleinek végez Infor LN rendszer, integrációs platform, BI bevezetést és nyújt támogatást. Szakértő csapatunk a legkülönbözőbb iparágakban – autóipar, ipari berendezésgyártás, elektronika, legyen az projekt alapú gyártás, kis- és nagyszéria gyártás – szerzett több évtizedes projekt tapasztalatokkal rendelkezik és a legkorszerűbb információ technológiai megoldások birtokában áll ügyfelei rendelkezésére.

Legközelebb az S&T Infor csapatával az AUTOMOTIVE HUNGARY 7. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás találkozhat 2019.október 16-18. között a Hungexpon.

S&T