Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Innovatív automatizált megoldásokat ígéri a Toyota és a Gideon együttműködése

- Hirdetés -

Az automatizálási és rugalmas robotikai megoldások iránti élénk piaci keresletre reagálva stratégiai együttműködés keretében egyesíti erőit a Gideon és a Toyota Material Handling Europe (TMHE). A partnerség célja új automatizált technológiák fejlesztése – közölte a Robotics & Automation News.

A Toyota Material Handling az ipari anyagmozgatás terén globális óriásként jegyzett Toyota Industries Corporation (TICO) legnagyobb egysége, amely Európa-szerte több mint 30 országában működik. A TMHE több mint 12 ezer fős csapatával ellensúlyos targoncák és raktári berendezések átfogó portfólióját kínálja.

A Toyota gyártmányú járműveken a Gideon AI-alapú szoftvercsomagjának bevezetésével korábban megoldatlan automatizálási problémák rendeződnek, aminek további vetülete a projektek megvalósítási határidejének jelentős lerövidítése. Ebből elsősorban a kiskereskedelmi megrendelők profitálnak.

Patric Hed, a Toyota Material Handling Europe logisztikai megoldásokért felelős vezető alelnöke szerint „a Gideon lenyűgöző szoftvercsomagot és ehhez kapcsolódó modulokat fejlesztett ki. Ezeket rugalmas, intelligens autonóm viselkedéssel kombinálja a logisztikaspecifikus alkalmazásokra való összpontosítással és a felhasználóbarátsággal, ami az elkövetkező években hozzáadott értéket jelent majd ügyfeleink számára.”

„A TMHE anyagmozgató berendezésekkel kapcsolatos szakértelme és piaci lefedettsége a Gideon szoftvercsomagjával és a specifikus technológiájával kombinálva páratlan értékteremtési lehetőséget biztosít,” vallja Josip Ćesić, a Gideon vezérigazgatója.

Az együttműködés első vívmányainak eredményét látva a Toyota azt tervezi, hogy 2024 folyamán további innovatív megoldásokkal rukkol elő.

Vörös István, NEW techonology

Érdemes elolvasni
NEW technology