Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Innovatív raklaprakodó megoldásokat mutatott be a CMES Robotics

A mesterségesintelligencia-látással rendelkező szoftverek vezető szállítója olyan különböző ládák teljesen automatizált raklapozására szolgáló rendszert mutatott be, ami Yaskawa Motoman robotokon fut. A Robotics Tomorrow szerint a két vállalat együttműködésével hatékony megoldás született a termelési sebességgel történő raklapozásra, ráadásul a gépek előzetes betanítására sincs szükség a munka megkezdéséhez és folyamatosságához. A technológia főleg az e-kereskedelem, a logisztika, az élelmiszer- és italgyártás, a gyártás, valamint más iparágak számára lehet paradigmaváltó jelentőségű.

A mindencsatornás kiskereskedelem és a személyre szabott rendelések elterjedésével a vállalkozásoknak különböző formájú, méretű és tömegű termékek hatékony raklapozásának kihívásával kell szembenézni. A hagyományos rendszerek gyakran nehezen kezelik a változatos ládakonfigurációkat, ami lassabb működéshez, megnövekedett munkaerőköltségekhez és potenciális termékkárosodáshoz vezethet. A CMES Robotics ezekre a problémákra kínál új megoldást.

Az innovatív rendszer fejlett látórendszereket és intelligens szoftveralgoritmusokat használ a különböző termékek pontos azonosításához és kezeléséhez, miközben optimalizálja a raklapozási mintákat a maximális stabilitás és helykihasználás érdekében. A nagy teljesítményű robotok és a CMES Robotics kódmentes, könnyen kezelhető vezérlőrendszereinek integrálásával növelhető a termelékenység, csökkenthető a munkaerőigény, javul a rendelések pontossága, illetve a munkahelyi biztonság.

- Hirdetés -

„Kombinált szakértelmünk és az innováció iránti elkötelezettségünk egy igazán könnyen kezelhető rendszert eredményezett, ami segít optimalizálni a raklapozási folyamatokat – nyugtázta Alex Choe, a CMES Robotics elnöke. A cég biztos abban, hogy a kombinált raklaprakodási megoldás alkalmas változatos termékmix kezelésére, a költségek csökkentésére és a működési hatékonyság javítására, így mindez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy versenyképesek maradjanak a folyamatosan fejlődő piacon.

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology