Barion Pixel

- Hirdetés -

Ipari 3D nyomtatás, nagy méretben, egyszerűen – itt az új Stratasys F770 3D nyomtató

A Stratasys, a polimer 3D nyomtatási megoldások vezető gyártója, áprilisban mutatta be Stratasys F770 néven új, nagy formátumú FDM technológiájú 3D nyomtatóját, mely áthidalja az additív gyártási megoldások hiányosságait: lehetővé teszi komplex, nagy méretű, akár 1 méter hosszú alkatrészek megfizethető, megbízható és pontos 3D nyomtatását, javítva a gyártóüzemek termelékenységét.

A berendezés 117 centiméteres átlóméretével a piacon elérhető leghosszabb teljesen fűtött munkatérrel büszkélkedhet. A tágas, 100x61x61 cm-es, több mint 370 literes építési terület új lehetőségeket nyit az ipari gyártás, a prototípuskészítés, gyártósori alkatrészek, nagy méretű jig-ek és befogó készülékek, terjedelmes funkcionális prototípusok, például járműpanelek gyártása számára, amelyek kisebb nyomtatókkal nem megoldhatók.

- Hirdetés -

A Stratasys F770 3D nyomtató segít elkerülni a hagyományos megmunkálás magas költségeit és hosszú átfutási idejét, kiküszöbölve a piacon elérhető más 3D nyomtatók bonyolultságát, gyenge minőségét és rejtett költségeit. A berendezés standard hőre lágyuló műanyagokat és oldható támaszanyagot használ, lehetővé téve komplex belső szerkezetű alkatrészek tervezését és 3D nyomtatását, minimális utómunkával, a középszerű képességű 3D nyomtatók korlátozásai nélkül.

Az integrált GrabCAD Print szoftver egyszerűvé teszi közvetlenül a CAD állományokból történő 3D nyomtatást, még a nagy kiterjedésű, összetett geometriájú alkatrészek esetében is. Az F770 3D nyomtató, a Stratasys F123 sorozatánál megszokott könnyű használatot és intuitív kezelőfelületet biztosítja, és szünet nélküli gyártást nyújt a nap huszonnégy órájában, a hét minden napján. A több, mint 3200 köbcentiméteres alapanyag-kaniszter akár 140 órás felügyelet nélküli 3D nyomtatást is lehetővé tesz. A beépített kamerának köszönhetően bármikor ellenőrizhető a nyomtatás, akár mobileszközről is.

- Hirdetés -

Ismerje meg a Stratasys FDM technológia közismerten pontos nyomtatási eredményeit, megbízhatóságát és megismételhetőségét nyújtó, fűtött munkaterű, akár egy méter hosszú alkatrészek 3D nyomtatása is képes Stratasys F770 3D nyomtatót honlapunkon!

TÖLTSE LE INGYENES TÁJÉKOZTATÓNKAT

Varinex

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology