Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Ismerje meg a Lemo új, nagyfrekvenciás multikoax modelljét!

A LEMO egy új, multikoax konfigurációval bővítette a terepi alkalmazásokban már bizonyított M sorozatát. Az L.232 néven ismert új multikoax modell LM méretben kapható akár 12x koaxiális kapcsolattal. Az dugókat és rögzített aljzatokat kifejezetten arra tervezték, hogy a szigorúbb, magas frekvenciájú csatlakozási követelményeknek is megfeleljenek nagyon igényes környezeti feltételek mellett.

Az új betétkonfiguráció 12x 0R (50 Ohm) típusú koaxiális kapcsolatot integrál, 26,5 GHz-ig lehetővé téve a magas frekvenciájú adatok továbbítását alacsony állóhullámarány (VSWR) mellett.

A koaxiális érintkezés a krimpcsatlakozásnak és a tartóklipnek köszönhetően könnyen létrehozható. Az új modellt a rugalmas, alacsony veszteségű LMR-100A vagy a Multiflex 86 kommunikációs kábelekkel történő működésre tervezték.

- Hirdetés -

A csatlakozó tipikus alkalmazási területei közé tartoznak az 5G vezeték nélküli hálózatok, a radarrendszerek, a harctéri kommunikáció és az UAV anti-drón technológia. Szakértelmével és kábelszerelési képességeivel a LEMO áll az Ön rendelkezésére, hogy átfogó csatlakozási megoldások létrehozásában segítsen.

LEMO

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology