Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Moduláris kialakítás a maximális rugalmasság érdekében

A VisuNet FLX moduláris felépítése

A Pepperl+Fuchs HMI-portfóliójának moduláris platformjai egyedi megoldásokat kínálnak a nem veszélyes területektől az 1-es zónáig terjedő alkalmazásokhoz.

A VisuNet GXP és VisuNet FLX HMI eszközcsaládok maximális rugalmasságot tesznek lehetővé a feldolgozóiparban. A moduláris felépítés lehetővé teszi a HMI-rendszerek az egyedi igényeknek megfelelő konfigurálását, rendkívül gyors, egyszerű szervizelési lehetőségeket biztosítva a terepen. Ez azt jelenti, hogy a technológiák, a telepítési lehetőségek és a perifériák széles skálája áll az ügyfelek rendelkezésére. Minden HMI-rendszer legalább egy számítógép-egységből és egy kijelzőegységből áll, amelyek mindegyike külön-külön konfigurálható. A Pepperl+Fuchs kezelői munkaállomásait ATEX/IECEx Zone 1/21, Zone 2/22 és Div 1 alkalmazásokhoz tervezték és tanúsították. Ezenkívül minden termék nem veszélyes területeken is használható.

A Pepperl+Fuchs által a VisuNet vékonykliensekhez fejlesztett VisuNet RM Shell 5 firmware a Windows 10 IOT 2019 LTSC-n alapul, és egyszerű módszert jelent az egyéni beállítások elvégzésére. A legmagasabb biztonsági szabványok és rugalmas konfigurációs lehetőségek számos virtualizált és hagyományos folyamatvezérlő rendszerhez való csatlakozást tesznek lehetővé.

- Hirdetés -

A termékpalettát robusztus dobozos vékonykliensek egészítik ki, amelyek vezérlőtermekben és kapcsolószekrényekben használhatók. A Pepperl+Fuchs mobil táblagépes vékonykliensei pedig átfogó portfóliót biztosítanak a virtualizált és hagyományos folyamatvezérlő rendszerek számára. A VisuNet Control Center szoftverrel a vékonykliensek zökkenőmentesen és központilag kezelhetők – az 1. zónától a vezérlőteremig.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Pepperl+Fuchs

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology