Barion Pixel

Németországból érkezik az új ügyvezető az NNG-hez

Chris Greentree személyében új ügyvezető érkezett az NNG-hez. A globális autóipari szoftverháznál a tapasztalt szakember szeptember elsején állt munkába. Az új CEO behatóan ismeri az autóipari szoftverpiacot és az iparági trendeket. Rendkívüli műszaki szakértelmét nemzetközi nagyvállalatoknál szerzett marketing és értékesítési tapasztalata egészíti ki.

Chris Greentree Philadelphiában nőtt fel, ahol fiatalkorától kezdve segített édesapjának a család autójavító garázsában. Az autók és az autózás iránti szenvedélye már korán kialakult – Chris szeret úgy fogalmazni, hogy „motorolaj folyik az ereiben”.

Gépészmérnöknek tanult Pennsylvaniában, majd Executive MBA-t szerzett, hogy az üzlet kereskedelmi oldalához is közelebb kerüljön. Ez a lépés lehetővé tette számára, hogy a mérnöki menedzsmentről a termékmenedzsmentre, a termékmarketingre, az értékesítésre és a vállalatirányítás területére váltson.

- Hirdetés -


 

- Hirdetés -

20 éven át a Honeywell Transportation Systemsnél irányított globális csapatokat, dolgozott az Egyesült Államokban, Franciaországban, Kínában és Svájcban. Ezután csatlakozott Németország egyik legnagyobb autóipari szoftverszállítójához (Elektrobit) mint igazgatósági tag és globális értékesítési ügyvezető alelnök azzal a céllal, hogy stabilizálja és átszervezze a Key Account Management and Product Sales csapatait és világszínvonalúvá tegye a vállalatot.

Nagy izgalommal és várakozással nézek az új pozíció betöltése elé. Meggyőződésem, hogy az NNG eddigi történetének sikerei és az a szaktudás, amely a cégben rendelkezésre áll, óriási lehetőséget tartogatnak a vállalat számára. Az autóipar sok kihívással néz szembe, ezért tartom fontos állomásnak, mind személyes, mind vállalati szempontból, hogy csatlakozhatok a vállalathoz; egy lehetőségnek, amivel az NNG egyszerre eredményes autóipari szereplő és véleményformáló lehet” – mondta Chris Greentree kinevezése kapcsán.

NNG

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!