Barion Pixel

- Hirdetés -

NEWtechtalk podcast: fordul a kocka – okosotthon-megoldások a gyártásban?

Hétköznapi technológiák egész sora jelenhet meg a gyártásban, pedig ennek épp az ellenkezője szokott történni. Általában az űrkutatás vagy a hadiipar eredményei juttatják új fejlesztésű termékekhez a társadalmat (lásd teflon, mikró, konzerv stb.), de az ipar (tényleg) 4.0 ezt a szabályt is átírhatja. Ha ipar 4.0-ról beszélünk, feltételezzük, hogy egyszerre van jelen az automatizáció és a digitalizáció, holott sok cégnél még a gépesítés is bőven hagy kívánnivalókat maga után.

  • Hogyan jelennek meg a közösségimédia- vagy akár az okosotthon-technológiák megoldásai a gyártásban?
  • Mi köze a Messengernek az anyahajók kommunikációs rendszeréhez?
  • Mikor lép életbe a troll módszer, ami látszólag banális, de hozza az eredményeket?
  • Hogyan lesz a web a platformok feletti platform, és mekkorára nő mögötte az őt támogató felhő?
Így válik feleslegessé a telephelyen tárolt szerver – a felhőszolgáltatók jóvoltából –, és valósul meg a kisebb cégek álma, nevezetesen az, hogy már nem csak a nagyok kiváltsága az igazán hatékony termelés kialakítása.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Tudj meg többet a NEWtechtalk aktuális epizódjából, amelyben dr. Galambos Pétert, az Óbudai Egyetem Bejczy Antal iRobottechnikai Központjának igazgatóját és Masa Attilát, az Indeveyes Technologies Kft. alapító-vezérigazgatóját láttuk vendégül! (Ne feledd: ha applikációban hallgatnád, akkor a NEWtechtalk RSS oldalán kopp a „Listen on…” gombra!)

Még több izgalmas beszélgetésért iratkozz fel a NEWtechtalk csatornájára a podcast.hu-n, vagy kedvenc alkalmazásodban! (mindenhol (is) ott vagyunk!)

- Hirdetés -

NEW technology