Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Nyugodt éjszakák télen-nyáron? A megoldás: szúnyogháló tetőablakra

Szponzorált tartalom

Ébredő természet, aludni vágyó ember

- Hirdetés -

A téli hónapok után szinte már nem is emlékszünk arra milyen az, mikor felébred a természet és szinte egy pillanat alatt szakad ránk a jó idő és ennek minden járulékos körülménye. A pihentető éjszakai alvás minden évszakban fontos, ám a nyár közeledtével sok hátráltató tényezővel kell számolnunk. Az idő melegedése és a napos órák számának növekedése miatt például a hálószobánk is egyre magasabb hőfokot érhet el, mely egyre inkább nehezítheti a nyugodt éjszakai pihenést.

Ráadásul sokszor mikor mi aludni szeretnénk, természetes környezetünk lakó, vagyis a rovarok és bogarak újult erővel ostromolják szobáinkat és egyben hallójáratainkat. E tekintetben a leghírhedtebb élőlények a szúnyogok, melyek rengeteg nyári éjszakát keserítettek már meg. A védekezésre persze mindig van mód, akár olyan speciálisabb helyeken is, mint a tetőtér. A Roto szúnyoghálói tetőablakra is remekül telepíthetők, így a rovarok sehol nem zavarhatják meg álmunkat.

Egy tradicionális megoldás

A szúnyogok ellen mindenkinek megvannak a bevált praktikái, de még a legfelkészültebbek szűrőjén is egy pillanat műve alatt lehet képes átsiklani pár élelmesebb vérszívó. Magas frekvenciájú szárnycsapásaik pedig már önmagukban is borzasztóan kellemetlen perceket szerezhetnek, csípésükről nem is beszélve. A védekezést mindig érdemes az alapoknál kezdeni, vagyis elsősorban a prevencióra gondolni. A szúnyogháló tetőablakra való telepítésével éppen ezt érhetjük el.

Egy szúnyogháló persze bármilyen nyílászáróra felszerelve jó szolgálatot tesz, hiszen amellett, hogy biztosítottá válik a szobák éjszakai szellőztetése, a rovarok ellen is hatékony védvonalat képez. Így pedig búcsút inthetünk a véget nem érő éjszakai szúnyogvadászatoknak és a lámpafény elővigyázatosságból történő kiiktatásának, hiszen egy szúnyogháló tetőablakra vagy más ablakra/ajtóra való szerelésével a védelem megoldottá válik.

Típusok egy feladatra

A szúnyoghálók tetőablakra szerelhető verziói nem sokban különböznek a hagyományos nyílászárókra telepíthető védvonalaktól, de ahogy maguk a tetőterek, úgy ezek is valamivel különlegesebbek, mint standard társaik. Itt eleve választhatunk fix és lehúzható megoldások között, mely a megszokotthoz képest is tovább növeli a flexibilitást. Ennek köszönhetően pedig a szúnyogháló tetőablakra szerelhető verziói abszolút személyre szabhatók.

A háló egyszerűen telepíthető, legyen szó bármelyik modellről is, ezzel pedig a tetőterekben is megoldottá válik a kifogástalan védelem a szúnyogok és más rovarok ellen. Mivel az idő folyamatosan melegszik és nemsokára a nyárban találjuk magunkat, érdemes lehet még most lépni és beszerezni a szúnyoghálót a tetőablakokra is, hiszen a védelem kiépítését nem lehet elég korán elkezdeni. Ezután pedig nem marad más, csak a nyugodt, pihentető, rovarmentes éjszakák.

- Hirdetés -

NEW technology