Barion Pixel

Partnerségre lépett az Ewon és az NVISO az IIoT kiberbiztonság új szintre emeléséhez

Mivel a kiberfenyegetettség szintje folyamatosan változik, a HMS Networks üzleti egységének számító Ewon az ipari távoli kapcsolatok globális vezetőjeként az NVISO kiberbiztonsági szakértővel együttműködve emeli magasabb szintre az ipari kiberbiztonságot.

Minden eddiginél fontosabb a gyárak védelme a rosszindulatú támadásokkal szemben. A HMS Networks már a következő generációs Ewon termékeket fejleszti, amelyek piacvezető, vállalkozás szintű biztonsági védelmet tesznek lehetővé. A biztonsági koncepció kulcsfontosságú eleme az NVISO kiberbiztonsági szakértővel kötött partnerség, amely segít abban, hogy az Ewon termékportfólió megakadályozza és észlelje és kibertámadásokat és erőteljesen reagáljon azokra.

Hogyan működik a partnerség?

- Hirdetés -


 

- Hirdetés -

A tipikusan az ugyanazokra a pontokra összpontosító éves audit helyett a HMS úgy döntött, hogy magasabbra teszi a mércét azáltal, hogy folyamatosan kihívások elé állítja a szakértőket, akik ettől még jobbak lesznek. Ennek megfelelően az NVISO rendszeresen megvizsgálja az Ewon rendszereket, és folyamatos visszajelzést ad a fejlesztések lehetséges módjáról. Az Ewon által évente megújított ISO 27001 tanúsítás kiegészítésével a partnerség biztosítja, hogy az Ewon termékei és szolgáltatásai mindenkor a legmagasabb szinten biztonságosak legyenek az ipari gépek távoli hozzáférésének még jobb védelme érdekében.

„Piacvezetőnek lenni több mint 300 000 csatlakoztatott géppel nagy felelősséggel jár, és ezt nem is vehetjük félvállról – jelentette ki Francis Vander Ghinst, a HMS Networks Ewon üzletágának ügyvezető igazgatója. – Ez azzal kezdődik, hogy biztosítjuk ügyfeleink adatainak és berendezéseinek biztonságát.”

Ami a partnerhálózaton keresztül már elérhető

Annak érdekében, hogy az ügyfelek maximális hasznot húzhassanak az adatokból, az Ewon megoldások egy átfogó és globális ökoszisztémát hoztak létre több mint 2 000 tapasztalt partner bevonásával, akik készek hatékony és integrált megoldások gyors létrehozására az ügyfelek igényei alapján.

További információkért látogasson el a www.ewon.biz oldalra és a tudásbázis cikkekre a www.ewon.biz/support internetes oldalon.

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!