Barion Pixel

Robusztus, precíz, megbízható: íme, a PioNext DJ89 PLUS fogászati 3D nyomtató

Új, hőre keményedő műgyanta nyomtatóval rukkolt elő a PioCreat vállalat. A PioNext DJ89 PLUS LCD-nyomtatót célzottan azon fogorvosi rendelők, fogszabályozó specialisták és fogászati laboratóriumok számára ajánlják, amelyek számára fontos, hogy minél gyorsabb, precízebb és hatékonyabb ellátást biztosítsanak pácienseik számára. Ezt egy ipari minőségű gép segíti – olvasható a 3Dprinting írásában.

A PioNext DJ89 PLUS egyik legfontosabb tulajdonsága a nagy felbontás kezelése, amelynek nyomán képessé válik a finom részletek és a sima felületek kivételesen részletgazdag megjelenítésére. Ez a precizitás elengedhetetlen a fogászatban. E területen ugyanis az anatómiai attribútumok pontos reprodukálása a sikeres klinikai eredmények szempontjából kiemelkedő fontosságú. Ezt többek között egy 8K, azaz 7680 x 4320 pixeles felbontású monitor biztosítja.

Az 5 colos színes érintőképernyőnek köszönhetően a PioNext DJ89 PLUS olyan felhasználóbarát kezelőfelülettel büszkélkedhet, amely a fogorvos számára párhuzamosan egyszerűsíti a nyomtatási folyamatot, és teszi lehetővé, hogy az ellátó arra összpontosítsa figyelmét, ami a legfontosabb: az ellátandó betegre. Emellett a PioNext DJ89 PLUS további előnyei között tudható, hogy automatikus szintezéssel és adagolással hozzájárul a minél egyszerűbb és problémamentesebb nyomtatási élmény biztosításához.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Szintén a berendezés előnyeit szemlézve érdemes kitérni arra, hogy a PioNext DJ89 PLUS anyagkompatibilitás tekintetében is igen sokoldalú. Biokompatibilis gyanták széles választékának köszönhetően a fogászati szakemberek rugalmasan választhatják ki az alkalmazásukhoz legmegfelelőbb anyagot.

Forrás: piocreat3d

- Hirdetés -

A hosszú távú, megbízható működés garanciája többek között a gép robusztus szerkezete, amely minimalizálja az állásidőt és maximalizálja a kihasználhatóságot minden laboratóriumban és rendelőben. Tartós konstrukciója és hatékony munkavégzési mechanizmusai értékes eszközzé teszik minden olyan fogászati létesítmény számára, ahol a páciensek kiváló minőségű ellátása a prioritás.

Vörös István, NEW technology

- Hirdetés -

NEW technology