Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Smart-Ex® 03 – a Pepperl+Fuchs új, gyújtószikramentes 5G okostelefonja a veszélyes területek jövőorientált digitalizálásához

A Pepperl+Fuchs bemutatja az új, gyújtószikramentes, jövőbiztos, 5G- és Wi-Fi 6-kompatibilis Smart-Ex® 03 okostelefont, amit teljes egészében Európában, házon belül fejlesztettek ki. A 6 hüvelykes készülék a Pepperl+Fuchs leányvállalatainak, az ECOM Instrumentsnek, mint a gyújtószikramentes mobileszközök úttörőjének, valamint az ipari táblagépek és vezeték nélküli technológiák szakértőjének számító Aava Mobile-nak kompetenciáját és know-how-ját egyesíti.

A legmodernebb AndroidTM 13 operációs rendszerrel rendelkező okostelefon a legújabb műszaki szabványoknak –  például az 5G, a Wi-Fi 6 és az eSIM – is megfelel, ezért ideális felszereltséggel rendelkezik a mobilhálózat-szolgáltatók vagy cégek nyilvános és magánhálózataiban történő rugalmas, világszerte történő használatra. A nagy mennyiségű adat gyors és biztonságos átvitelének köszönhetően a felhasználók a legmodernebb kommunikációs és együttműködési funkciók előnyeit élvezhetik, mint például a távoli támogatás, a videokonferencia vagy a push-to-talk.

A Smart-Ex® 03 számos alkalmazásban jelent kiváló megoldást, például a kommunikáció, a digitális munkafolyamatok és a rendeléskezelés, az üzembiztonság, a szkennelés, az eszközkezelés, a prediktív karbantartás, a kiterjesztett valóság alkalmazások vagy az IoT-integráció területein. A feldolgozóipar, a hidrogénipar, az energiaipar vagy az akkumulátorgyártás teljes értékláncai mentén dolgozó alkalmazottak a végpontokig terjedő digitális folyamatok előnyeit élvezhetik még a veszélyes területeken is.

- Hirdetés -

Az 5G műszaki szabványnak köszönhetően a Smart-Ex® 03 kiemelkedő csatlakozási lehetőséget biztosít. A technológia nagy adatsebességű, akár 10 Gbit/s hibamentes átvitelt tesz lehetővé 5 ezredmásodpercnél rövidebb késleltetés mellett.

Pepperl+Fuchs

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology