Barion Pixel

- Hirdetés -

Távolról is elérhető segítség a megmunkálásban

A NETservice szolgáltatás a szerszámgépek felhasználását teszi kényelmesebbé, a munkát pedig hatékonyabbá. Az adatbiztonságra kifejezetten nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők. A multichat funkcióval az üzemeltetők és a DMG MORI szakemberei közvetlenül válaszolhatnak hálózaton belül a felmerülő kérdésekre, problémákra, és közös megoldásokat vázolhatnak fel a szolgáltatás zökkenőmentes folytatására. Opcionális tételként igényelhető a SERVICEcamera, amely további előnyöket biztosít, mivel valós időben képet kaphat a szakmai segítséget nyújtó munkatárs a hiba részleteiről, illetve plug and play módban tökéletesen működik a NETservice szolgáltatással.

Távoli szolgáltatás kamerás támogatással és többfelhasználós egyeztetéssel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A többfelhasználós megbeszélés lehetővé teszi, hogy az üzemeltetők, szervizszakértők, szerviztechnikusok és a személyzet más tagjai kapcsolódhassanak a kommunikációs hálózatra. A SERVICEcamera valós időben küldi a képeket, ami biztosítja a célzott támogatást a gép üzemeltetése és karbantartása folyamán. A WHITEBOARD digitális vázlatlapon figyelemmel kísérhetik a folyamatokat, megoszthatják és szerkeszthetik a küldött képeket vagy rajzokat. A csevegőben pedig szöveges üzenetekkel tudnak kommunikálni a felek, azonnal elküldhetik a résztevőknek az észrevételeiket.

Az új kiindulópont

A NETservice bevezetésével új referenciaértéket állítottak fel, amely összehasonlíthatatlan más megoldásokkal. Ennek segítségével jelentősen nagyobb sebességgel tudják telefonon keresztül azonosítani vagy akár megoldani az ügyfeleik problémáit, ez pedig lehetővé teszi a szolgáltatási kapacitás kielégítőbb tervezését.

Az új NETservice nagyobb hozzáférést biztosít a CELOS-hoz, az IPC-hez és az NC-hez, ami minőségi ugrást jelent a hotline szolgáltatás esetében. A többfelhasználós megbeszélések felhasználhatók arra, hogy szakértők kapcsolódjanak be a munkamenetbe, ezzel a probléma megoldása jelentősen felgyorsul. A csúcspontot viszont a SERVICEcamera plug and play kapcsolata jelenti, amely a DMG MORI saját fejlesztése. A gépről közvetített információk jelentősen támogatják a szakértők beavatkozásának lehetőségét, ez pedig óriási időmegtakarítást eredményez a problémamegoldás során.

Védett kapcsolattal

Minden IoTconnectorra előre feltelepítették a NETservice szolgáltatást, ezért a továbbiakban a DMG MORI gépek szerves részét képezi. Az IoTconnector egyfajta átjárót képez, amely biztonságos architektúrán keresztül köti össze a CELOS-t és a megmunkáló gépet az internettel. A védett kapcsolat azt jelenti, hogy a szolgáltatás olyan rendszerre épül, amely teljes mértékben titkosított VPN összeköttetést garantál. Az integrált tűzfal és az IoTconnector víruskeresője további biztonsági funkciókat biztosít.

A szervizszolgáltatás sokféle lehetőséget jelent, mivel felhasználói támogatást nyújt, vizuális komponenssel ellátott online képzést, valamint a későbbi szoftverfrissítéseket vagy új CELOS-alkalmazások telepítését.

Némethi Botond/NEW technology

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!