Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

TECHference: egyedi teszttornyok a ProDSP Technologies Zrt.-től

A dinamikus mérnökcsapat autóipari tesztrendszerek gyártására fókuszáló megoldásokat mutatott be. Standjukon azt is világossá tették, hogy az elektronikai eszközökön felül mely termékeknél lehet szükség egyedi tesztelésre, illetve bemutatták a gyártófolyamat különböző pontjaira kínált megoldásaikat. Alapvetően két nagy területtel: funkcionális és end-of-line teszteléssel foglalkoznak.

A 2008 óta működő budapesti tervező- és fejlesztőközpontot nagyívű akadémiai karrierjüket követően hozták létre az alapítók. A méréstechnikai és villamosmérnöki szakértelem, a magas szakmai standardok betartása, illetve az autóipari tesztelés, az ipari elektronika és az e-mobilitás területére ajánlott teszttoronymegoldások egész sora hamar az autóipari beszállítók piacvezetői közé emelte a céget.

- Hirdetés -

Molnár Károly ügyvezető igazgató kifejtette: a funkcionális tesztelésnél a félkész beültetett áramkört veszik górcső alá. Ez nemcsak optikai és tűágyas tesztet jelent, hiszen működésbe is hozzák az áramkört, majd futtatják rajta a kifejezetten erre a feladatra írt firmware-t, és különböző méréseket végeznek rajta, sőt, kommunikálnak vele – így tesztelve a működését. Az end-of-line teszt a gyártás végén történik, akkor, amikor a termék már elnyerte végső formáját. Ilyenkor csatlakozópontokra kapcsolódva végzik el az ügyfél által kért ellenőrzéseket.

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology