Barion Pixel

- Hirdetés -

TECHference Ipari Konferencia: Digitalizációval érkezik a kiszámíthatóbb jövő

Persze előfeltétele még a korrekt és profi szervezetfejlesztés, az adatvizualizáció, a tudatos tervezés vagy éppen az E-IoT koncepció. Életbevágó elemei a modern ipar fejlődésének, és minddel egy helyen ismerkedhetsz meg, a TECHference workshop-szekciójában. Az év ipari konferenciáján partnereink adnak választ a legégetőbb kérdésekre.

Az Emberfejlesztés Kft. két workshopot is tart. Az egyik a vállalati megoldáskeresésről és a szervezetfejlesztésről, valamint ezek valódi áráról szól, és válaszút elé állít: olcsóbb legyen, vagy inkább eredményes? A másik a tudatosság és a tervezés fontosságát hangsúlyozza, három kulcsterület: a szervezet, a marketing és a gazdálkodás érintésével.

A DMG MORI Hungary Kft. – DMG MORI Heitec Digital saját standján várja azokat, akik nemcsak a gyártógépeik kihasználtságát és termelékenységét növelnék, hanem az azokon kívüli környezetet is hatékonyabbá tennék. A folyamatdigitalizációs workshopon bemutatkozik az alkalmazáskészítő TULIP, a termelésütemező ISTOS és a karbantartás-menedzsmentet szolgáló WERKBLiQ szoftver.

- Hirdetés -

Az Indeveyes Technologies Kft. pszichológiai szempontból bizonyítja az ipari gyártásdigitalizáció adatvizualizációs fejlesztéseinek legitimitását. Bármennyire is szakmaian hangzik, bronzfokozatú támogatónk háttértudástól függetlenül vár mindenkit, aki megízlelné az adatvizualizációban rejlő szinte végtelen lehetőségeket.

Az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH a hagyományos eszközök okoseszközzé alakítására kifejlesztett E-IoT Ökoszisztémát mutatja be. A TECHference gyémántfokozatú támogatója „nyílt forrás” alapú hardverdizájn-koncepciót, adatgyűjtő és vizualizációs szolgáltatást, valamint ingyenes hardver és szoftver kézikönyvet tár a workshop vendégei elé.

Tudj meg többet a helyszínen, regisztráció ITT!

- Hirdetés -

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -

NEW technology