Barion Pixel

TECHference: tanácsadók helyett specialisták kötik a GrECo-biztosításokat

A GrECo Hungary Kft. úgy alkalmazkodott a világjárvány okozta gazdasági problémákhoz, hogy egyedi egészségbiztosítást és vezető tisztségviselőknek szánt felelősségbiztosítást illesztett a termékei közé. Az új szerződésfajták megjelenése a COVID ellenére sem meglepő, hiszen a cég egy ideje nem ügyfelenként, hanem témakörönként osztja fel a feladatokat, szakértő kollégák között.

FOTÓ

A biztosítócég több nemzetközi brókercsoportnak is tagja, így akár a világ bármely pontjáról képes olyan egyedi biztosítási terméket hozni, ami megfelelhet az ügyfélnek. Összesen 18 országban vannak jelen, hazánkban 30 éve tartanak fenn irodát.

- Hirdetés -

Kovács Norbert biztosítási specialista elárulta: az utóbbi pár évben új irányt vett a GrECo gondolkodásmódja, hiszen már nem feltétlenül igaz, hogy bármelyik képzett tanácsadó megoldást tud találni az ügyfelek egyenként is sokféle igényére. A klasszikus szemlélet helyett inkább körvonalaznak egy-egy kockázati csoportot, amihez szakértőt társítanak.

- Hirdetés -

Az új stratégia korszerűbb, mert napjainkban sok különböző kockázati tényező adódik az iparban, és kizárt, hogy a tanácsadók mindegyikben kompetensek legyenek. Ennél sokkal kifizetődőbb és biztonságosabb a vállalkozásoknak, ha a náluk esetlegesen felmerülő problémákkal az adott témakörhöz értő biztosítási szakértő foglalkozik. Kovács Norbert például technológiai kockázatok specialistája, ezért IT-biztosításokkal és GDPR-felelősségbiztosításokkal foglalkozik.

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology