Barion Pixel

- Hirdetés -

Terítéken a személyre szabott digitalizációs megoldások

Egyszerűségre és a hatékonyságra fókuszál a vállalkozások digitalizációs törekvéseinek támogatása során, a több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező CAD-Terv Mérnöki Kft. kiváló szakembergárdája. A vállalatot Nadj István ügyvezető mutatta be a NEW technology magazinnak.

- Hirdetés -

„Mérnökinformatikai vállalkozásként dolgozunk, s mára személyre szabott digitalizációs megoldásokat nyújtunk együttműködő partnereinknek. Amikor elindítottuk a céget, akkor a tervezés és a fejlesztés volt a fő területünk, ami a mai napig a gerincét képezi a tevékenységünknek. Erre épül a konzultációs szolgáltatásunk, amelynek az alapjait a Dassault Systems termékei alkotják. Nem licenckulcsokat árulunk, hanem olyan kulcsrakész terméket, amivel az ügyfeleink a lehető leggyorsabban használhatják azokat a szoftvermegoldásokat, amiket vásároltak. A digitalizációs megoldásaink része az, hogy ne csak parancsokat használjunk és ismerjünk, hanem olyan automatizmusokat építsünk be a fejlesztési folyamatunkba, amivel időt, energiát, takaríthatunk meg, és minőségi termékeket állíthatunk elő” – mondja Nadj István.

Megoldások a jövő vállalatainak

- Hirdetés -

3DEXPERIENCE. A platform használatával a folyamatok minden szereplője egy forrásból képes lesz az összes információt elérni, ami lehet műszaki vagy üzleti tartalom.

CATIA. Az egyik leghatékonyabb és legszélesebb körben használt fejlesztő rendszer kiemelkedő felület-és alkatrészmodellezési képességekkel, nagy számú összeállítások hatékony kezelésével. Az automatizálási lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Szimuláció. Az innovatív és hatékony termékfejlesztés kulcsa, hogy a szimulációra a folyamat részeként tekintsünk, már a koncepció megalkotásánál is. Így folyamatosan kézben tartható a termék viselkedése, s mindeközben biztosítható a magas minőség is. Csökkenthető a fejlesztés költsége és hamarabb vezethető be az áru a piacra.

Folyamatautomatizálás. A mérnöki gyakorlat során a tervezőrendszerekkel kapcsolatban számos egyedi igény merül fel, ahol arra van szükség, hogy a mérnöki szemlélet programozói tudással egészüljön ki. Ezeknek azok a megoldások, amit kezdetben a konstrukciós idő megtakarítása érdekében kezdünk el fejleszteni. Ahogy haladunk előre gyorsan rájövünk a további előnyökre és realizáljuk azokat az előnyöket, ami a fejlesztési folyamat digitalizációja mögött rejenek.

Termékfejlesztés. A Red Dot design díjas fejlesztő csapat az ötlet felmerülésétől a tervek részletezésén keresztül a sorozatgyártásig támogatja az ügyfeleket, legyen szó komplex termékfejlesztésről vagy kisebb, egyszerűbb projektekről.

A vállalkozás hitvallása, hogy a digitalizációs törekvések megvalósítása során a Partnerek a szükséges és elkerülhetetlen átalakulási lépéseket kellemes élményként éljék meg. Ennek elengedhetetlen feltétele a Partnerek közötti kölcsönös bizalmon alapuló együttműködés kialakítása.

Minden egy helyen a TECHference konferencián

„A tavalyi évben előadást tartottam a TECHference konferencián, amelynek a hangulata magával ragadó volt. Számunkra kifejezetten inspiráló környezetet biztosít az esemény sokszínűsége azáltal, hogy az eseményen résztvevők az ipar minden területéről érkeznek” – összegzi Nadj István.

CAD-Terv

 

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology