Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Tökéletesítette acélvágógépét a piacvezető HGG

- Hirdetés -

Komoly időmegtakarítást és vágási precizitást ígér a HGG SPC 1500-3000 PT/VC modellje, amelyet úgy terveztek, hogy teljesen automatizálja a 3 coltól 118 colig terjedő profilok elrendezését, jelölését, vágását, ferdítését és csiszolását – olvasható az Industrial Machinery Digesten.

A magát egyedi, kiváló minőségű CNC-vágógépek fejlesztésével és építésével, valamint vágási szolgáltatásokkal pozicionáló HGG Group új technológiája saját fejlesztésű ProCAM szoftvere nyomán nem ígér kevesebbet, mint hogy a teljes mérőszalag-papírrajz-krétajelölés-elővágás gyakorlat megszűnik, az e feladatokhoz szükséges idő így másra fordítható. A gép FitPerfect™ technológiája 90 százalékos időhatékonysággal kecsegtet, amelyet kifejezetten a nyomástartó edények és edényfejek vágására fejlesztettek.

A tökéletes kör egy síkban történő létrehozására tervezett hossz- és keresztirányú tengellyel ellátott berendezéssel a furatok az edény elforgatása nélkül vághatók, ami pontos lyukvágást eredményez, és ez különösen előnyös a vastag falú profilokat kezelő üzemek számára, ahol a hegesztési térfogat csökkentése kulcsfontosságú. Az SPC 1500-3000 PT/VC gép tiszta működést biztosít, plazma- vagy oxigénüzemanyag használatával.

Az edényvágási folyamat automatizálásával csökken a gyártási idő, ami akár 30 százalékkal is redukálhatja a humánmunkaerő-költséget, ez pedig igen örvendetes a szakképzett munkaerő hiányával küzdő cégek számára. A gép egyszerűen és könnyen kezelhető.

„Az SPC 1500-3000 PT/VC gép pontos és tiszta vágást biztosít, gyakorlatilag kiküszöbölve az olyan másodlagos műveleteket, mint a köszörülés, amelyek a dolgozók sérüléseit és állásidőt eredményezhetnek”, nyilatkozta az eszköz kapcsán Brandon Welch, a HGG amerikai területi értékesítési vezetője.

Vörös István, Okosipar.hu

Érdemes elolvasni
NEW technology