Barion Pixel

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

Khalid Husseini közel harmincéves tapasztalattal rendelkezik az informatikai stratégia, architektúra, biztonság, üzemeltetés és fejlesztés területén. Új pozíciójában a CETIN Csoporthoz tartozó valamennyi vállalat – így a CETIN Hungary Zrt. – üzleti stratégiáját is felügyeli.

„Izgatottan várom, hogy IT-tapasztalataimat a CETIN-nél kamatoztathassam. Célom, hogy a jelenlegi távközlési infrastruktúrára alapozva új generációs szolgáltatásokat építsünk, és nagyobb értéket teremtsünk ügyfeleink végfelhasználói számára” – mondta Khalid Husseini.

- Hirdetés -

Khalid a prágai Károly Egyetem matematika és fizika kara informatikai mesterdiplomájának megszerzését követően pályafutását Csehországban az Unisysnél kezdte, majd az Accenture-nél partnerként dolgozott. 2010 és 2022 között a Home Credit Group informatikai vezetőjeként (CIO) dolgozott, és több mint tíz ország informatikai részlegének több mint 4000 szakemberből álló csapatáért felelt. Emellett ő vezette a Home Credit Group csehországi IT szolgáltató központját, az EmbedIT-t is, ahol agilis módszertanok bevezetését irányította.

„Khalid páratlan tudása és tapasztalata fontos szerepet fog játszani a CETIN folyamatban lévő átalakulási programjában, amelynek során a CETIN komplex digitális kommunikációs megoldások agilis, ügyfélközpontú szolgáltatójává válik” – mondta Juraj Šedivý, a CETIN Csoport vezérigazgatója és igazgatótanácsi tagja.

CETIN

NEW technology