Barion Pixel

Válasz az univerzális esztergálás növekvő igényeire

Csökkenő szériaszám, növekvő költség mellett optimális gépfelhasználásra van szükség. Az új CLX 450 TC berendezéssel és a compactMASTER esztergáló főorsóval a DMG MORI megfelelő megoldást nyújt az esztergálás növekvő igényeire.

A beállítási idő minden esetben kardinális kérdés, a 30 vagy opcionálisan 60 szerszámmal működő automatikus cserének köszönhetően lerövidül a konfiguráció. A hatoldalas teljes megmunkálás fő- és ellenorsóval magas pozicionálási pontosságot és teljesítményt biztosít, a beépített orsómeghajtással akár 5000 fordulat/perc és 345 Nm produkálható. Nincs szükség meghajtott szerszámtartóra a compactMASTER 12000 fordulat/perc és 90 Nm fordulatszámú esztergapad mellett. A munkaterület akár Ø400 mm x 1100 mm méretű munkadarabok gyártását is lehetővé teszi.

A tökéletes automatizáltságnak köszönhetően nincs szerszámbeállítás a különböző munkadarabok gyártásakor. A kor kihívásait maximálisan teljesíti, az új CLX 450 TC berendezés a digitális gyártás kulcsfontosságú eleme. Ahogy minden DMG MORI gépet, ezt is fel lehet szerelni standard automatizálási megoldásokkal vagy a rugalmas gyártási rendszerekhez testre szabott koncepcióval. Az állásidő csökken, és adott a nagyobb folyamatbiztonság is, a Robo2Go akár 35 kilogramm hasznos terhet képes kezelni. A megoldást egy rövid videóban foglalta össze a gyártó:

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Műszaki adatok

- Hirdetés -

Max. munkadarab-átmérő 400 mm
Max. munkadarabhossz 1100 mm
Max. rúdkapacitás-átmérő 65 mm
Max. X-tengely 750 mm
Max. Y-tengely 200 mm
Max. Z-tengely 1100 mm

A CLX 450 TC megmunkálógép vezérlése a japán-német gyártótól megszokott magas minőséget produkálja, azaz 19″ DMG MORI SLIMline Multi-Touch vezérléssel és SIEMENS SINUMERIK 840 D sl rendszerrel működik.

Az új CLX 450 TC berendezésről az alábbi linken keresztül tekinthető meg az összefoglaló videó:

Némethi Botond, NEW technology

- Hirdetés -

NEW technology