Barion Pixel

3 Új 3D nyomtató világpremiere április 28-án

A Stratasys összeállította az iparágvezető additív gyártási technológiák valaha látott legtökéletesebb sorozatát. 2021. április 28-án felfedik ezeket a legújabb megoldásokat, amelyek példátlan sebességet, költségmegtakarítást és termelékenységet biztosítanak a termelési folyamatok számára.

3 új 3D nyomtató
3 technológia
3 forradalmi gyártási módszer

Csatlakozzon április 28-án a rendezvényhez, és tudja meg elsőkézből, hogyan alakíthatja át vállalkozását, és hogyan szerezheti meg az áhított versenyelőnyt!- Hirdetés -

Regisztráljon még ma a 30 perces virtuális, élő termékbejelentésre, amelyet Yoav Zeif, a Stratasys vezérigazgatója tart! A bejelentés után a 3 új 3D nyomtatóról 3 virtuális szobában kaphat átfogó információkat és részletes bemutatót. Ezekben az interaktív szobákban választ kaphat minden felmerülő kérdésére, és meghallgathatja azon felhasználók véleményét, akik már megtapasztalták a 3 új 3D nyomtató nyújtotta előnyöket.

 

Az élő bemutató részletei:

  • Időpont: 2021. április 28., szerda, 16:00.
  • A rendezvény angol nyelven zajlik, ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Biztosítsa helyét még ma, ne maradjon le az újdonságokról!

REGISZTRÁLJON MOST!

További kérdéseivel keresse Winkelbauer Renáta kollégánkat: winkelbauer@varinex.hu; +36305511410. A gomb megnyomása után a Stratasys bemutató angol nyelvű regisztrációs oldalára kerül, ahol adatai megadása után kap egy naptárbejegyzési lehetőséget és egy gyors üzenetet a sikeres regisztrációról. Ebben jelzik, hogy a visszaigazolást a megtekintéshez szükséges linkkel a rendezvény előtt néhány nappal kapja majd meg a Stratasystól.

Szeretettel várjuk a virtuális eseményre!

A VARINEX csapat

VARINEX Zrt.
1106 Budapest, Fehér út 10.
+361 4320248
3dp@varinex.hu
varinex.hu

- Hirdetés -

NEW technology