Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Campari Group világszerte javítja a biztonságot az OMRON Biztonsági szolgáltatások segítségével

A munkavállalók alapoktól kezdődő támogatása a biztonság érdekében

- Hirdetés -

Az OMRON Biztonsági szolgáltatások támogatásának köszönhetően a Campari nemrégiben forradalmasította globális biztonsági programjait. A vállalat olaszországi, Novi Ligure-i üzemével kezdve ez a rendszerátalakítás lehetővé tette a piacvezető szeszesitalgyártó számára, hogy javítsák a gépek és folyamatok biztonsági irányítását, valamint az irányítás területén is előrelépéseket tegyenek.

A globális piacon való folyamatos terjeszkedés és az ebből eredő technológiai kihívások arra késztették a Campari csoportot – a világ hatodik legnagyobb szeszesitalgyártóját – hogy teljesen újragondolja biztonsági szabályzatait.

A vállalat gyökeresen át akarta alakítani a munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot, a tisztán eljárásközpontú szemléletről egy pragmatikusabb megközelítésre való áttéréssel, amely a folyamat előterébe magukat az üzemeltetőket helyezte, és olyan irányelveket eredményezett, amelyek lehetővé teszik a biztonságos, de rugalmas munkavégzést.

A Campari az OMRON-t választotta, hogy segítsék ebben a feladatban. Az OMRON-t ideális partnerré tette a Biztonsági szolgáltatások részlegének a technológia és a folyamatosan fejlődő készségek kombinálásában elért eredményei, valamint azon képessége, hogy garantálni tudják az új rendszerek egységes bevezetéséhez szükséges területi elérhetőséget a vállalat mind a 14 telephelyén, három kontinensen.

A vállalati kultúra átalakulása

A Campari csoport átszervezési projektje abból a kezdeményezésből indult ki, hogy valóban meg akarták változtatni a vállalati kultúrát. „Új szemszögből akartuk megközelíteni a biztonságot, így a hozzáállásunkon is változtatnunk kellett” – magyarázzák a Novi Ligure-i üzem vezetői, amelyet a projekt tesztelésére választottak ki, mielőtt azt világszerte bevezetnék. „Szeretnénk bevonni az embereket a kezdeti fejlesztési szakaszoktól kezdve a bevált megoldásokig minden döntésbe, egyrészt azért, hogy a napi munkát a lehető legkisebb mértékben akadályozzuk, valamint, hogy megfelelő képzéseket tudjunk nyújtani nekik, és könnyebben átadhassuk a megfelelő információkat a biztonságról. Mindezt házon belül, szervezetten megoldani bonyolult kérdés, ezért is dolgoztunk együtt az OMRON-nal, hogy új és innovatív, de mégis a lehető legszabványosabb módon valósítsuk meg, hogy az eredmény az összes többi üzemben is alkalmazható legyen.”

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!

Omron

Érdemes elolvasni
NEW technology