Barion Pixel

A hidrogén felé is nyit a Techtogether 2022

Óriási változásokon megy keresztül a járműipar, az autók hajtása és az általuk használt üzemanyag is megváltozik a következő években. Az elektromobilitás felé már elindult az elmozdulás, de a hidrogén, mint üzemanyag még a forradalmi áttörés előtt áll. Az október 18-19-án megrendezésre kerülő Techtogether 2022 kiállítás és konferencia ezt a témát is érinti, jelentkezzen Ön is, és jöjjön el a Bálnába, hogy személyesen találkozzon a járműipar legfontosabb képviselőivel!

Az autógyártás egyik, sőt, talán legnagyobb kihívása az elektromos átállás, vagy szélesebb körben értelmezve a kérdést a fosszilis üzemanyagoktól történő elszakadás. Bár az alternatív fősodor egyértelműen az akkumulátoros elektromos hajtás, de a hidrogén, mint üzemanyag használata mellett is egyre többen teszik le voksukat. A hidrogén üzemanyagcellás formában az elektromobilitás részeként is szerepet kaphat, de akár a belső égésű motorokban is lehet üzemanyag belőle.

A Techtogether 2022-n a kiállítók között megtaláljuk a HUMDA Zrt.-t, mely ügynökség a zöld mobilitást a zászlajára tűzve aktívan foglalkozik a hidrogén üzemanyagként való használatával. A témában egy előadásra is sor kerül október 18-án, érdemes ellátogatni rá!

Pap Sándor, a HUMDA Zrt. Zöld Mobilitási Igazgatója 13:05-től tart előadást Nyitunk a hidrogén felé címmel. Jöjjön el Ön is a Bálnába október 18-án, és hallgassa meg az előadást, ha pedig a járműipar többi kihívása is érdekli, akkor október 18-án és 19-én is vegyen részt az eseményen!

Az október 18-19-e között megrendezésre kerülő kiállítás ingyenesen, de regisztrációhoz kötve látogatható, ide kattintva tud regisztrálni az eseményre. Az október 18-ai konferencia szintén regisztrációhoz kötve, belépőjegy ellenében látogatható.

Az alábbi vállalatok biztosan ott lesznek a rendezvényen, jöjjön el Ön is!

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology