Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A HMS Networks által bemutatott Ewon Talk2M Visualization lehetővé teszi a gépgyártók számára, hogy könnyen észleljék a géppel kapcsolatos problémákat, és javítsák a berendezések általános hatékonyságát

A Talk2M® Visualization segítségével a gépgyártók gyors és költséghatékony megoldást kapnak a gépadatok megjelenítéséhez, valamint az előzményadatok irányítópultjaihoz, értesítésekkel és jelentésekkel kombinálva. A használatra kész IoT-megoldás megkönnyíti és javítja a gépekkel kapcsolatos döntéshozatali folyamatokat.

Forrás: HMS Networks
Magasabb követelmények a gépgyártókkal szemben

- Hirdetés -

Az ipari gépeket teljes élettartamuk alatt szervizelni és támogatni kell, de a karbantartás költségessé válhat, mivel az ügyfelek támogatási elvárásai nőnek, és a gépek leállása elfogadhatatlanná válik a géphasználók körében. Ezenkívül a gépgyártók azt is szeretnék, ha szerviztechnikusaik több gép kezelésére válnának képessé. Ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak, gépeiket a legmodernebb támogató infrastruktúrával is fel kell vértezniük.

A növekvő ügyfélkörből erdő nyereség a költségek növekedése nélküli realizálásának kulcsa az, hogy teljes rálátásunk legyen a gépek teljesítményére és egészségére. A gépeken összegyűlt értékes adatok megjelenítésével a gépgyártók és szerviztechnikusaik megkapják a szükséges információkat és az áttekintést a támogatás javításához és a jobb döntéshozatalhoz.

Új vizualizációs funkció az Ewon® felhőben

Az új Talk2M vizualizációs funkció lehetővé teszi a gépgyártók számára, hogy könnyen vizualizálják a gépadatokat a trendek tanulmányozása, irányítópultok létrehozása, riasztások beállítása és felhasználó által vezérelt hozzáférés biztosítása érdekében az ügyfelek gépeinek bármely aspektusához. A gépadatokat egy Ewon Flexy átjáró gyűjti össze, amely a bevált és megbízható ipari felhőmegoldáshoz, az Ewon Talk2M-hez kapcsolódik. Mára több mint 400 000 gép hálózatosítása történt meg a Talk2M-en keresztül.

„Ezzel az új vizualizációs funkcióval a gépgyártók kifinomult, biztonságos és teljes körűen támogatott megoldást kaphatnak még kisvállalkozás esetében is” – mondta Sébastien Thinnes, a HMS Networks Ewon üzletágának termék- és marketingigazgatója.

Forrás: HMS Networks

Az Ewonról: Az Ewon a HMS Networks ipari távelérésre és adatgyűjtésre szakosodott üzleti egysége. A biztonságos kapcsolatok lehetővé tétele érdekében a HMS globális infrastruktúrát épített ki szerverekkel, több tíz adatközpontban szerte a világon. Ezzel a megoldással globális lefedettség biztosítható redundanciával az ügyfelek számára.

A HMS Networks AB (publ) az ipari információs és kommunikációs technológia (Ipari ICT) piacvezető szolgáltatója. A HMS Anybus®, Ewon®, Intesis® és Ixxat® márkanév alatt fejleszt és gyárt termékeket. A fejlesztés a halmstadi központban, valamint Ravensburgban, Nivellesben, Igualadában, Wetzlarban, Buchenben, Delftben, Nagyszebenben, Rotterdamban és Bilbaóban zajlik. A helyi értékesítést és támogatást Németországban, az Egyesült Államokban, Japánban, Kínában, Szingapúrban, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Hollandiában, Indiában, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Dél-Koreában, Ausztráliában és az Egyesült Arab Emírségekben található fiókirodák, valamint forgalmazók és partnerek világméretű hálózata bonyolítják le. A HMS több mint 780 embert foglalkoztat, és 2022-ben 2506 millió svéd korona árbevételről számolt be. A HMS a stockholmi NASDAQ OMX-en a Large Cap, Informatika kategóriában szerepel.

HMS Networks

- Hirdetés -

NEW technology