Barion Pixel

A kutatás és a használt gépek piacának találkozása: AMRC-gépek aukciója a Surplex.com oldalon

A Sheffieldi Egyetem Advanced Manufacturing Research Centre (AMRC) központja vezető kutatóintézet a gyártástechnika és az anyagtudomány területén. Most egyedülálló lehetőség nyílik: Az AMRC raktárkészletéből származó kiváló minőségű gépeket a Surplex ipari aukciósház árverezi el. Az árverés február 22-én végződik.

A Sheffieldi Egyetem Advanced Manufacturing Reserarch Centre (AMRC) megmunkálási folyamatokra, gyártástechnológiára és anyagtudományra specializálódott központja világszerte vezető szerepet tölt be a kutatóintézetek között. Itt különös hangsúlyt kap a repülőgépipar, de más igényes gyártási ágazatok is, mint például az autóipar, az építőipar, az élelmiszeripar és az orvostudomány.

Kiemelkedő kutatási eredményeit az AMRC kiváló felszereltségének köszönheti. Kiváló minőségű gépek és speciális berendezések alkotják a központ gerincét, amelyet megbízható alapgépek egészítenek ki. A kiterjedt géppark minden egyes darabját a legnagyobb gondossággal karbantartják és ápolják. Ezzel biztosítják, hogy a kutatási munkákat mindig a legnagyobb precizitással és hatékonysággal lehessen végezni.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Annak érdekében, hogy a technológia élvonalában maradhasson, az AMRC számára elengedhetetlen, hogy rendszeresen vásároljon új gépeket és frissítse a meglévő felszereltséget. Ennek következtében a régebbi, azonban még kiváló minőségű gépeket leselejtezik. A fenntarthatóság és a zárt körforgás elősegítésének érdekében az AMRC ezen gépek értékesítése mellett döntött. Ez a folyamat nem csupán az értékes források újrahasznosításához járul hozzá, hanem elősegíti az AMRC költségvetésének hatékony kezelését is. A jól karbantartott és ápolt gépek értékesítésével más vállalatok és intézmények is lehetőséget kapnak arra, hogy profitáljanak e gépek minőségéből és teljesítményéből.

Az AMRC gépek árverése

- Hirdetés -

Most egy különleges lehetőség nyílik a fémfeldolgozó ágazat számára: Az AMRC raktárkészletéből válogatott, kiváló minőségű CNC-gépek állnak rendelkezésre árverés útján. A Surplex.com oldalon február 22-én ér véget egy aukció 32 tétellel, többek között:

  • Vertikális megmunkálóközpontok: DMG MORI SEIKI NMV 5000 DCG, NV5000a1, DMG MORI SEIKI DuraVertical 635, HAAS Mini Mill 2
  • Lineáris megmunkálóközpont: BUMOTEC S191
  • CNC esztergagép: HAAS SL40
  • Mikrohullámú készülék VOTSCH VHM 180/200

A gépek egyeztetést követően Rotherhamben megtekinthetők.

Surplex

- Hirdetés -

NEW technology