Barion Pixel

A MILWAUKEE® megújítja a hagyományos kézi csiszolást

A Milwaukee Tool ismételten újító megoldással jelentkezett a szakemberek számára. Az új M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszoló a professzionális ácsok és átalakítók számára kínál olyan eszközt, amivel már a munkaterületen előkészíthetik az anyagot, valamint kiváltható a kevésbé hatékony kézi csiszolás is.

Az M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszolóval gyorsabb lehet a részletcsiszolás és könnyebben hozzáférhetők a szűk sarkok és kontúrok is, ráadásul olyan helyszíni feladatokra optimalizálták, amelyeket hagyományosan kézzel végeznek el. Az M12 FUEL™ csiszolóval a piacon jelenleg elérhető hagyományos kézi csiszolási megoldásoknál akár kétszer gyorsabban eltávolítható a felesleges anyag. Körkörös csiszolómozgása a pontosan állítható csiszolási sebességgel nem okoz karcolásokat, horpadásokat, és foltmentes felületet hagy maga után. Az ötszög alakú párnával ellátott kompakt csiszoló lehetővé teszi a sarkok kompromisszumok nélküli elérhetőségét, a mellékelt szivacsos csiszolópárnával a profilok és a kontúrok kidolgozása is megoldható, fokozva a pontosságot.

További előnye, hogy a jobb láthatóség érdekében LED-es fénnyel rendelkezik, valamint változtatható sebességű kioldója és négy különböző sebességmódja van, amelyek lehetővé teszik a megfelelő sebesség könnyű beállítását a különböző anyagtípusokhoz. A hosszabb munkavégzés alatti kényelem érdekében az M12 FUEL™ csiszoló rögzítőgombbal is rendelkezik, míg kompakt mérete lehetővé teszi a tárolását a szerszámövön. A tépőzáras csiszolótalpnak köszönhetően a felhasználók gyorsan válthatnak a különböző szemcsetípusokhoz való párnák között.

- Hirdetés -

A Milwaukee Tool egyúttal bemutatja új, kizárólag az M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszolóval kompatibilis csiszolóhálóit is. A maximális tartósság érdekében a Milwaukee Mesh lemezek POWERGRID™ csiszolóhálóval és tartós nejlon hátlappal rendelkeznek. Ezek a lapok akár 12-szer tovább bírják, mint a hagyományos csiszolópapírok, éles vágószemcsés bevonattal garantálják a gyorsabb anyageltávolítást és a hibátlan kivitelezést. A hagyományos csiszolópapírok hajlamosak az eltömődésre, azonban a Milwaukee Mesh csiszolóhálók nyitott hálószerkezete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kirázzák, porszívózzák, fújják vagy leöblítsék őket, megakadályozva az anyag felhalmozódását, így biztosítva a többszöri használatot és a hosszabb élettartamot.

Az új M12 FUEL™ szuperkompakt deltacsiszoló az M12™ vezeték nélküli család része, amely eszközökkel a legszűkebb helyeken is elérhető a maximális tartósság és teljesítmény. Az M12™ család jelenleg több mint 100 termékből áll.

- Hirdetés -

Milwaukee

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology