Barion Pixel

A norelem új görgősláncai és lánckerekei lendületbe hozzák a nyomatékigényes lánckerékhajtásokat

- Hirdetés -

A szabványos gépelemekre specializálódott norelem a két- és háromsoros görgősláncok és lánckerekek új sorozatát mutatta be, ami a nyomatékigényes lánckerékhajtások területén is erőteljes megoldást nyújt a mérnököknek.

Az egysoros láncokkal összehasonlítva kiváló teljesítményt nyújtó két- és háromsoros görgősláncokat olyan nagy igénybevételeket alkalmazó szektorokban használják, mint a csomagolástechnika, az anyagmozgatás és a mezőgazdaság. A norelem két- és háromsoros lánckerekeivel kombinálva optimális megbízhatóságot és energiaátvitelt biztosítanak egyenletes, egyenetlen, valamint impulzus terheléssel járó körülmények között is.

A norelem kétsoros láncainak teljesítménye az egyszerű lánchoz képest annak 1,75-szerese, míg a háromsoros láncé annak 2,5-szöröse. Az úgy elektromos hajtásokkal, mint belső égésű motorokkal kompatibilis láncok a DIN ISO 606 szabványoknak megfelelő ívesprofilú hevederkialakítása az európai irányelvek szerint készült. Az acélból, vagy rozsdamentes acélból (kizárólag kétsoros) készült láncok 8 mm és 11/2 coll között méretezettek, így számos alkalmazásban használhatók.

- Hirdetés -

A görgősláncok kiegészítőjeként norelem kínálata előfúrt, 8 és 125 közötti fogszámú két- és háromsoros acél lánckereket is tartalmaz. A fogszámok nagy választéka a legnagyobb rugalmasságot biztosítja a mérnökök számára az áttételek megválasztásában.

«A láncok és lánckerek mellett patentszemeket és láncfeszítőket is kínálunk, így a mérnökök mindent elérnek a berendezések biztonságos és megbízható működéséhez – jelentette ki Marcus Schneck, a norelem ügyvezető igazgatója. – Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy egyetlen forrásból minden felmerülő igényt kielégítsünk.»

Minden lánc, lánckerék és tartozék a norelem jól ismert, több mint 60 000 szabványos alkatrészt tartalmazó THE BIG GREEN BOOK-jából közvetlenül is megrendelhető.

Ha többet szeretne megtudni a norelemről és az általa kínált gépelemekről, kérem, látogasson el a www.norelem.hu oldalra.

norelem

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!