Barion Pixel

A Seco megnöveli a gyengébb gépek teljesítményét

A Seco Tools Double Quattromill® 14 maróteste jóvoltából a gyengébb gépekkel rendelkező műhelyek is maximális teljesítményt tudnak nyújtani síkmarási műveleteik során.

A síkmarók a költséghatékonyságért 8 vágóéllel rendelkező, kétoldalú váltólapkát használnak, amelyek egyben nagyobb fogásmélységet is biztosítanak a nagyolási, középsimítási és simítási műveleteknél. A Double Quattromill® 14 a Double Quattromill® 22 kisebb változata, amely utóbbit a Seco nagyobb méretű és teljesítményű, nagyobb nyomatékra képes szerszámgépekbe szánja.

A Double Quattromill® 14-ből 45° és 68° elhelyezési szögű változatok kaphatók akár 6 mm (0,236”) és 8 mm (0,315”) fogásmélységhez. A 45°-os változat, amely gyenge vagy instabil rögzítésnél is kiválóan teljesít, vékonyabb forgácsot és nagyobb előtolást nyújt. A 68°-os változattal nagyobb fogásmélység érhető el a 45°-os változatéval megegyező beírt kör (I.C.) mellett, de nagyobb hátszöggel, így elkerülhető az érintkezés az oldalfalakkal és az alkatrész befogóelemével. A normál, tangenciális síkmarókhoz képest a Double Quattromill® 14 sokkal szabadabban forgácsol kisebb forgácsolóerőkkel és alacsonyabb áramfogyasztás mellett, miközben hosszabb a szerszám élettartama.- Hirdetés -

A Double Quattromill® 14 maróteste rögzített lapkafészkű és kazettás kivitelben is kapható, normál és sűrű fogosztású, valamint metrikus és hüvelykes változatban is. A jobb forgácskezelés és -eltávolítás, valamint a tartósság érdekében a Seco emellett új, felülettextúra-technológiáját is alkalmazta a Double Quattromill® 14 marótest felületein.

A Double Quattromill® 14 három különféle lapkageometriát kínál különböző él- és minőségopciókkal. Az ME10 geometria tapadós anyagok, például titán és korrózióálló acél megmunkálásához ideális. Az M10 geometria élesebb éleket és kisebb T-élvédelmet tartalmaz, így a kisebb forgácsolóerő miatt alacsonyabb teljesítményszinten munkálhatók meg vele tapadós anyagok, továbbá szerszámacélok és szuperötvözetek. Az M16 a legjobb élvédelmet nyújtja a három lapkageometria közül, így koptató hatású anyagokhoz, például acélhoz, szerszámacélokhoz és öntöttvashoz ideális.

Ha további információra van szüksége a Double Quattromill® 14 marógépre vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot a Seco helyi képviseletével, vagy látogasson el a Double Quattromill® 14 termékoldalára.

Seco Tools

- Hirdetés -

NEW technology