Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Amikor a méret a lényeg – XXL méretű 3D nyomtatás Builder Extreme PRO-val

A Builder Extreme PRO termékcsalád készülékei az egyik legnagyobb munkatérrel rendelkező FFF (szálhúzásos) technológiájú berendezések a piacon, kiváló ár-érték arányukkal elérhetővé teszik a nagyméretű ipari 3D nyomtatást legyen szó akár autóiparról, építészetről, reklám- vagy divatiparról. Segítségükkel könnyedén nyomtathatunk ember nagyságú prototípusokat, szobrokat, dísztárgyakat vagy méteres nagyságú formaadó szerszámokat, öntőformákat.

A holland gyártó ipari berendezései kifejezetten nagyformátumú alkatrészek gyártásra lettek tervezve. A négy eltérő méretű modell jól illeszkedik a felhasználói igényekhez akár magas akár széles tárgyat szeretnénk nyomtatni, a teljesen zárt munkatér pedig biztosítja a lehető legjobb felületi minőséget és problémamentes anyagkezelést.

Az alap modellek a legnépszerűbb szálhúzásos alapanyagokkal dolgoznak: PLA, PET, PVA, PLA PRO1 (ABS helyettesítésére) és rugalmas filament, a legújabb fűtött munkaterű változat, a Builder Extreme 1500 PRO HC, pedig már olyan műszaki alapanyagok alkalmazására is képes, mint az ABS, ASA, PC, CF15.

- Hirdetés -

A Builder ipari 3D nyomtatók hazai forgalmazója a KVINT-R Kft., hazánk egyik legjelentősebb additív gyártással foglalkozó vállalata. Kérjen időpontot ingyenes technológiai tanácsadásra!

KVINT-R Kft.

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology